標題: <<回貼咒語>> [打印本頁]

作者: 天龍    時間: 2007-11-18 16:00     標題: <<回貼咒語>>

<<回貼咒語>>轉帖
這是祖傳「貓壇人」既神秘咒語,相傳只要回貼,就可以了結你既心願
請不要在此呃貼,否則種種衰事都要發生起你身上!
信不信由你!(唔洗打埋後面果句,只係打咒語!否則唔靈)

仲有呀!唔好來呃分!有需要先用這些咒語!

在回覆可打的貓福咒:

貓體健康   ---身體在關機前會變健康
貓智成長   ---起關機前智力會提升少許
貓體強健   ---關機前會比平時大力1.2倍
貓速提升   ---關機前速度提升
貓運升級   ---關機前會變好運,上NEOPETS都會變好運
貓貓串人術   ---串人技術提升,不信可以玩玩MSN
貓貓要大餐   ---一陣間有大餐食
貓貓要靈感   ---去作句、作文吧!
貓貓精神提升!   ---貓人都會對你好好...

在回覆可打的貓祖咒:

XXX貓去死   ---XXX會變得唔好運
XXX貓大傷   ---見到XXX,佢會比人撞
XXX貓比人蝦   ---不言而喻
貓貓同蝦XXX   ---比上句更勁

在回覆可打的神秘咒語:(要自己研究有咩後果啦!)

溫加癲呀維雅薩
巴啦巴啦比基諾
啦到巴古迪比路
去去,鬼魂去
比基洛路
美那度
作者: s35op32    時間: 2007-11-18 18:01     標題: =w=(@

QUOTE:
原帖由 天龍 於 18/11/07 16:00 發表
<<回貼咒語>>轉帖
這是祖傳「貓壇人」既神秘咒語,相傳只要回貼,就可以了結你既心願
...

<<回貼咒語>>

<<回貼咒語>>轉帖

仲有呀!唔好來呃分!有需要先用這些咒語!

在回覆可打的貓福咒:

貓運升級   ---關機前會變好運,上NEOPETS都會變好運

在回覆可打的貓祖咒:

XXX貓去死   ---XXX會變得唔好運
XXX貓大傷   ---見到XXX,佢會比人撞
XXX貓比人蝦   ---不言而喻
貓貓同蝦XXX   ---比上句更勁

在回覆可打的神秘咒語:(要自己研究有咩後果啦!)

溫加癲呀維雅薩
巴啦巴啦比基諾
啦到巴古迪比路
去去,鬼魂去
比基洛路
美那度
作者: S-FREEDOM    時間: 2007-11-20 15:13

YEAH!!
作者: beeno    時間: 2007-11-20 16:35

應該是貓貓論壇
作者: 十月    時間: 2007-11-24 23:25

真無聊呢.....完全似玩笑多過靈異野
作者: jackyyau111    時間: 2007-12-13 22:28

貓運升級
貓貓串人術
作者: jackyyau111    時間: 2007-12-18 17:02

貓貓串人術
作者: jackyyau111    時間: 2007-12-21 21:59

貓體健康   
貓智成長   
貓體強健  
貓速提升

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0