標題: [發問] dragon ball z villain voting [打印本頁]

作者: dark051164    時間: 2013-4-2 14:22     標題: dragon ball z villain voting

which enemy was stronger?
only Z movie or episode
作者: 0083    時間: 2013-4-2 14:36

布羅利既設定係 每次俾人打贏左之後回復 只要無死既話 佢既戰鬥力就會係打贏佢果個人既2倍
作者: 0083    時間: 2013-4-2 14:51

首先,其實選項唔需要兩個布羅利,因為佢可以自己變形態
其次,boo可以分悟飯boo同純粹boo,因為得呢兩種係比較強
然後,cell同拉帝玆仲有一班人造人都係雜魚,無需要放上黎
作者: SunnyMakty95    時間: 2013-4-2 20:22

QUOTE:
原帖由 0083 於 2013-4-2 14:36 發表
布羅利既設定係 每次俾人打贏左之後回復 只要無死既話 佢既戰鬥力就會係打贏佢果個人既2倍

你何以見得有這樣的setting了?._.
純綷boo和悟飯boo力量上好像是悟飯boo優勝,
但綜合多方面好像還是純綷boo比較強,
至少悟飯boo貪玩,
而且有情緒,
回復能力也似乎不及純綷boo。
布羅利大概與超3悟空的能力差不多?
作者: 0083    時間: 2013-4-2 23:27

QUOTE:
原帖由 <i>SunnyMakty95</i> 於 2013-4-2 20:22
發表你何以見得有這樣的setting了?._.
純綷boo和悟飯boo力量上好像是悟飯boo優勝,
但綜合多方面好像還是純綷boo比較強,
至少悟飯boo貪玩,
而且有情緒,
回復能力也似乎不及純綷boo。
布羅利大概與超3悟空的能力差不多?

大全集 唔好問我邊本 好多人都唔知既setting 所以布羅利每次都比上一次強 但係超戰士復活係例外 原因你應該明

戰鬥力上悟飯boo高好多 但係唔係無限體力 回復速度都慢d 再加上有智商累事

無記錯唔知邊次訪問講過 超3悟空係及唔上布羅利 因為布羅利既戰鬥力可以無限咁提升 但係系提升之前俾人做低左唔計啦 因為布羅利戰鬥力極度唔穩定 好多人都唔太中意討論

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0