標題: [生活趣事] 鹹蛋飯 [打印本頁]

作者: P167lyf    時間: 2013-1-7 01:29     標題: 鹹蛋飯

俺姊一向5鐘意燒味類佬飯,同我呢D男人浪漫5同,不過佢無啦啦用大家樂外賣湯盒載住4份1隻鹹蛋和兩啖飯比我,話係請我食o既鹹蛋飯,我無出聲,呀媽咪買飯果時重話我有鹹蛋飯食5洗買比我,終於我理左佢,望左佢6秒左右就自己笑左,到底係佢明白到自己派膠力太高定意味住其他野?欲知後事如何,可以話你聽無下回分解.
作者: 0083    時間: 2013-1-7 13:02     標題: 回復 #1 P167lyf 的帖子

seed呢
作者: satzuna    時間: 2013-1-8 13:23

食物總不能浪費,我還是乖乖的拿起膠袋中的膠匙,享受著這非日常的「晚餐」。
細看著這四分一隻鹹蛋,違和感從心底湧上來,與此同時,兩股不尋常的熱力正在為我的背部加溫。
「姐,別哄那麼近啦,頭髮都碰到飯了我怎麼吃啦!」
「嗯...?你就真的那麼間接地吃我的口水嗎?」

欲知後事如何,請自行腦補
作者: P167lyf    時間: 2013-1-8 16:21     標題: 回復 #3 satzuna 的帖子

已浪費食物
作者: kimwong3252000    時間: 2013-1-8 20:43

QUOTE:
原帖由 <i>satzuna</i> 於 2013-1-8 13:23 發表<br />
食物總不能浪費,我還是乖乖的拿起膠袋中的膠匙,享受著這非日常的「晚餐」。<br />
細看著這四分一隻鹹蛋,違和感從心底湧上來,與此同時,兩股不尋常的熱力正在為我的背部加溫。<br />
「姐,別哄那麼近啦,頭髮都碰到飯 ...

<br />
有個能幹的姐姐真好
作者: 0083    時間: 2013-1-8 20:53

QUOTE:
原帖由 <i>satzuna</i> 於 2013-1-8 13:23 發表<br />
食物總不能浪費,我還是乖乖的拿起膠袋中的膠匙,享受著這非日常的「晚餐」。<br />
細看著這四分一隻鹹蛋,違和感從心底湧上來,與此同時,兩股不尋常的熱力正在為我的背部加溫。<br />
「姐,別哄那麼近啦,頭髮都碰到飯 ...

<br />

要求轉去接龍區
作者: 就是小米    時間: 2013-1-9 19:41

QUOTE:
原帖由 <i>0083</i> 於 2013-1-8 20:53 發表<br />
&lt;br /&gt;<br />
<br />
要求轉去接龍區

<br />
《我與姐姐的慘烈修羅場》
作者: fing頭小吉    時間: 2013-1-10 02:13

我叫左去買個鹹蛋 咁d飯有d鹹蛋 就$26蚊

條友問我要唔要加飲野黎飲 我唔洗講啦 就要姐汁 點知佢話家姐有姐汁

我都唔知佢up咩鳩 跟住我話唔要野飲 佢話30蚊 ) 我話唔要 跟住佢話我係咪睇電視

屌佢老味) ) on99:o)
作者: alanyip14532    時間: 2013-1-24 12:21     標題: 回復 #8 fing頭小吉 的帖子

錯區@.@
作者: a0411047    時間: 2013-1-24 18:37     標題: 回復 #9 alanyip14532 的帖子

你就錯區
作者: 0083    時間: 2013-1-24 18:46     標題: 回復 #9 alanyip14532 的帖子

你全家都錯區

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0