標題: [放卡] s091119我x你xx!!! (版主留意!!!) [打印本頁]

作者: 011lyil    時間: 2012-3-31 21:43     標題: s091119我x你xx!!! (版主留意!!!)

31-3-2012
件事發生係今日,我約左s091119放卡比佢

我係張貼講明mtr紅藍線交收,不過佢話大圍得唔得

見佢咁急要,好啦!我咪讓佢少少去大圍lo...

約好11:00am,我準時係大圍等佢

10:55佢sms叫我去火炭,冇計啦...我咪又搭去火炭...

去到火炭11:05,我係果度等佢,點知佢熄左電話,冇人應,人又見唔到

等佢成廿分鐘都係電話未能接通,人影都冇

我咪好嬲咁sms話我走人

搭番到九龍塘,佢打比我話臨時有事,e加先到火炭

我就約實叫佢搭去大圍,果度等

我跟住番轉頭又搭去大圍

臨到大圍前3分鐘,佢打比我話佢到左大圍,我話我3分鐘後到

大圍到左,,,打比佢諗住問佢係邊個位置

點知又係電話熄左,人影鬼影都冇!!!!! 等左半個鐘!! 乜都冇

跟住勁嬲走左!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

佢冇再打過比我!!

s091119:
大佬呀!!! 我晒幾十蚊山長水遠係南區過尼,你從頭到尾係度挽我!! 你好唔好意思???

:@ :@ :@

作者: akji47    時間: 2012-3-31 21:50

QUOTE:
原帖由 011lyil 於 2012-3-31 21:43 發表
31-3-2012

10:55佢sms叫我去火炭, ...

點解唔企定定叫佢過來?

放卡的仲要特登就收卡者其實真係有d蠢(我都蠢過

我都好同情你,因為我都被人玩過

等佢上再睇下點啦,畢竟可能佢真係有苦衷(雖然都唔會.

下次放卡唔好再咁傻,約人過來好過

同埋如果見唔對路都係好快d走.
作者: UniCorn    時間: 2012-3-31 23:40

QUOTE:
原帖由 011lyil 於 2012-3-31 09:43 PM 發表
31-3-2012

10:55佢sms叫我去火炭, ...

南區揮手
居然肯去到大圍 - -(成個半鐘...

佢個ac好明顯係為咗今次交易而開
扣分/封ac也沒甚麼用
下次交易前你可以pm我地check 下 ip 係咪佢

節衰順變w

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0