標題: [欺詐視頻]少佐www?47連勝www? [打印本頁]

作者: chinlap    時間: 2012-2-7 23:15     標題: [欺詐視頻]少佐www?47連勝www?

[youtube]iQkhvgbD_Lk[/youtube]
作者: AE86    時間: 2012-2-7 23:19

初頭好地地,後尾變左同多III單挑www

後尾有下幾好波,卡碧尼霸氣+全彈www
作者: chinlap    時間: 2012-2-7 23:25

QUOTE:
原帖由 AE86 於 2012-2-7 23:19 發表
初頭好地地,後尾變左同多III單挑www

後尾有下幾好波,卡碧尼霸氣+全彈www

冇計www打左幾下發現部EXIA好似仲唔識玩過我w所以轉MARK多3www
不過同伴堅勁wwww
作者: AE86    時間: 2012-2-7 23:40

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2012-2-7 23:25 發表

冇計www打左幾下發現部EXIA好似仲唔識玩過我w所以轉MARK多3www
不過同伴堅勁wwww

其實你都唔係咁差姐~~我9號先有得用freedom

自從上次玩左一次固定team打左幾場之後...

其實己經幾日無開game (俾人秒到hihi)...
作者: 星月流恨    時間: 2012-2-7 23:47

幹嘛刻意拉開同友軍既距離..orz
作者: 夢魘    時間: 2012-2-7 23:49

可惜睇唔到卡碧尼果邊...
今集卡碧尼既仔好似弱左唔少...
p.s. 千叻兄部電視係40" OR再大少少?
作者: chinlap    時間: 2012-2-7 23:50

QUOTE:
原帖由 AE86 於 2012-2-7 23:40 發表

其實你都唔係咁差姐~~我9號先有得用freedom

自從上次玩左一次固定team打左幾場之後...

其實己經幾日無開game (俾人秒到hihi)...

1344sosad輸一場已經可以跌到hihi sosad
我冇乜開格你咪唔覺我差囉www
不過始終驚控隊友控唔住個少佐,所以發現EXIA唔勁先轉MARK 多3,後尾EXIA仲要先落,係打一部OVER COST既T3同一部FULL COST +復活一百血既EXIA中間,我選擇搞T3www

固定TEAM短期唔考慮www
衝上中尉做下階級欺詐師先再諗www

其實我都係今日先開返,已經好耐冇用過IJ/.\
作者: chinlap    時間: 2012-2-7 23:50

QUOTE:
原帖由 夢魘 於 2012-2-7 23:49 發表
可惜睇唔到卡碧尼果邊...
今集卡碧尼既仔好似弱左唔少...
p.s. 千叻兄部電視係40" OR再大少少?

你要www?我可以錄比你www

PS:才32w
作者: 星月流恨    時間: 2012-2-7 23:52     標題: 回復 #8 chinlap 的帖子

老早32..A系列..(?
睇得唔係太清楚www
不過應該唔係B同C系列
似A又似R
但如果支援ps3,應該係A系列?www
作者: 夢魘    時間: 2012-2-7 23:52

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2012-2-7 23:50 發表

你要www?我可以錄比你www

PS:才32w

好啊~因為真係好想睇下卡碧尼既視頻~!
可能小弟不才,感覺上卡碧尼格鬥比射擊強...

P.S. 我都係T.T有時有朋友上來一齊玩既時候 .... 個1P 2P 分鏡真係好唔店...
作者: chinlap    時間: 2012-2-7 23:53

QUOTE:
原帖由 星月流恨 於 2012-2-7 23:47 發表
幹嘛刻意拉開同友軍既距離..orz

唔好怪我三連回ww

因為我本身諗住我衝,白卡打後衛,點知wwwww
作者: chinlap    時間: 2012-2-7 23:54

QUOTE:
原帖由 星月流恨 於 2012-2-7 23:52 發表
老早32..A系列..(?
睇得唔係太清楚www
不過應該唔係B同C系列
似A又似R
但如果支援ps3,應該係A系列?www

LA32R
作者: 星月流恨    時間: 2012-2-7 23:55     標題: 回復 #11 chinlap 的帖子

乖乖地當射擊機(1s)
見你少格到~
還是乖乖的拿起你的槍wwww

>#12
wwww
係你09個到見到部電視ww
作者: AE86    時間: 2012-2-7 23:56

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2012-2-7 23:50 發表

1344sosad輸一場已經可以跌到hihi sosad
我冇乜開格你咪唔覺我差囉www
不過始終驚控隊友控唔住個少佐,所以發現EXIA唔勁先轉MARK 多3,後尾EXIA仲要先落,係打一部OVER COST既T3同一部FULL COST +復活一百血既 ...

見你之前都係用開IJ多XDDD
我諗住上少尉易過借火...但係真係好難突破1400關口.....

其實講到尾,我依家少尉,打固定TEAM既真係連軍曹都不如....兩個世界...

FREEDOM格鬥應該唔錯,不過自己未用過都唔知手感如何
作者: chinlap    時間: 2012-2-8 00:06

QUOTE:
原帖由 AE86 於 2012-2-7 23:56 發表

見你之前都係用開IJ多XDDD
我諗住上少尉易過借火...但係真係好難突破1400關口.....

其實講到尾,我依家少尉,打固定TEAM既真係連軍曹都不如....兩個世界...

FREEDOM格鬥應該唔錯,不過自己未用過都唔 ...

IJ好撞,又有CS,不過冇水管炮,所以用開自由唔想轉返IJsosad
我介紹下自由既格啦sosad
前格:2HIT,第一擊帶倒地屬性,所以好似做唔到STEP CAN再接格,第二HIT好似同樣帶倒地屬性
普格:3HIT,起手一般,兩刀加一腳
側格:2HIT,第二HIT帶擊飛,但STEP CAN再接格都追到,起手快
後格:向後飛起再突刺
特格:打空翻,WIKI宣稱可接後格外任何攻擊,但係我只係接到主射副射特射同前格
BD格:一閃?雙刀突進自轉斬

講到尾,同拍擋相性不合真係冇得打sosad
作者: chinlap    時間: 2012-2-8 00:08

QUOTE:
原帖由 星月流恨 於 2012-2-7 23:55 發表
乖乖地當射擊機(1s)
見你少格到~
還是乖乖的拿起你的槍wwww

>#12
wwww
係你09個到見到部電視ww

FREEDOM格鬥封印安定,至少唔係做主動白兵戰的角色,除非遇上純炮機

wwww
遲啲有機會換埋部電視,不過唔敢位換大電視www
作者: AE86    時間: 2012-2-8 00:09

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2012-2-8 00:06 發表

J好撞,又有CS,不過冇水管炮,所以用開自由唔想轉返IJsosad
我介紹下自由既格啦sosad
前格:2HIT,第一擊帶倒地屬性,所以好似做唔到STEP CAN再接格,第二HIT好似同樣帶倒地屬性
普格:3HIT,起手一般,兩刀加一腳
側格:2HIT,第二HIT帶擊飛,但STEP CAN再接格都追到,起手快
後格:向後飛起再突刺
特格:打空翻,WIKI宣稱可接後格外任何攻擊,但係我只係接到主射副射特射同前格
BD格:一閃?雙刀突進自轉斬

講到尾,同拍擋相性不合真係冇得打sosad

其實我到依家都真係睇唔清楚機體動作= =...
對我尼講真係太花巧=.=....

其實我好清楚自己打咩位置....中堅(踢飛)

係呢? 你用咩黎拍片?
作者: chinlap    時間: 2012-2-8 00:11

QUOTE:
原帖由 AE86 於 2012-2-8 00:09 發表

其實我到依家都真係睇唔清楚機體動作= =...
對我尼講真係太花巧=.=....

其實我好清楚自己打咩位置....中堅(踢飛)

係呢? 你用咩黎拍片?

首先,我冇開過前格,後格開過五次左右,,N格應該多少少,基本開親都側格www

因為IJ同自由都係萬能機,所以我主要睇同伴

愛瘋科
作者: AE86    時間: 2012-2-8 00:13

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2012-2-8 00:11 發表

首先,我冇開過前格,後格開過五次左右,,N格應該多少少,基本開親都側格www

因為IJ同自由都係萬能機,所以我主要睇同伴

愛瘋科

唉...本身26號變到要等到9號= =...

我都係唉風科...下次試下先...
作者: chinlap    時間: 2012-2-8 00:14

QUOTE:
原帖由 AE86 於 2012-2-8 00:13 發表

唉...本身26號變到要等到9號= =...

我都係唉風科...下次試下先...

友君萬歲wwww
不過DLC只能一開二w
作者: AE86    時間: 2012-2-8 00:23

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2012-2-8 00:14 發表

友君萬歲wwww
不過DLC只能一開二w

無辦法喇XD

DLC 既機到依家都仲係一個人買晒...
我都想搵個人去分擔
作者: chinlap    時間: 2012-2-8 00:26

QUOTE:
原帖由 AE86 於 2012-2-8 00:23 發表

無辦法喇XD

DLC 既機到依家都仲係一個人買晒...
我都想搵個人去分擔

買十部機就可以買到一隻原GAME www

流程:提出交易->友君表示唔駛我比廿五蚊->回家開MSN=>友君傳來PSN帳號=>下載=>完成w
作者: 星月流恨    時間: 2012-2-8 00:28     標題: 回復 #16 chinlap 的帖子

32C7000 (那裡不對了www)
作者: chinlap    時間: 2012-2-8 00:30

QUOTE:
原帖由 星月流恨 於 2012-2-8 00:28 發表
32C7000 (那裡不對了www)

誰要買回32吋www

不,不對,誰要繼續買3星啊www
作者: AE86    時間: 2012-2-8 00:30

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2012-2-8 00:26 發表

買十部機就可以買到一隻原GAME www

流程:提出交易->友君表示唔駛我比廿五蚊->回家開MSN=>友君傳來PSN帳號=>下載=>完成w

你就好喇  我依家仲諗緊,
反正無人同我夾不如送俾人= =
作者: sdjustinsd    時間: 2012-6-16 21:55

wow............
$50 Freedom

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0