標題: [youtube] 有點不想玩港版sd的原因= = [打印本頁]

作者: zplayer    時間: 2012-1-27 02:17     標題: 有點不想玩港版sd的原因= =

[youtube]hfGBLsNRzmc[/youtube]本站是一個為了高達而存在的網站cb/lY#k/jA:v8w7T
懶得看有沒有回鍋了,有的話請版主直接刪=w=
作者: victor1011    時間: 2012-1-27 02:35

去網吧玩la
作者: UniCorn    時間: 2012-1-27 02:46

QUOTE:
原帖由 zplayer 於 2012-1-27 02:17 AM 發表
_Z]OF-OhfGBLsNRzmcGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE$Y4U h'A%oJuGQ&gN
懶得看有沒有回鍋了,有的話請版主直接刪=w=

機動同盟 Gundam HKS7s+eV0E;M\P
這兒沒有版主 www
作者: fing頭小吉    時間: 2012-1-27 02:57

我唔玩既原因係個扭蛋機太煩 vwP)R lR
成日唔中我想要既機
9F^({9f5f5iH*i)B本站是一個為了高達而存在的網站俾埋D我唔想要既機
8E8?$m(o?yE4@B要c佢俾a本站是一個為了高達而存在的網站5|-h$ib(e*?"bd}J n
要a佢俾c
Z Y;g6E"NGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE算點= =
作者: zplayer    時間: 2012-1-27 06:08

在爆發怒火/過高達癮的中途突然間遇上斷線是多掃興=w=

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0