標題: 申請接龍版主 [打印本頁]

作者: wang    時間: 2011-8-2 20:56     標題: 申請接龍版主

政肛?能吃的?我沒意鼓勵開發區域,因為不能理行的承諾不算承諾,我不能保証我實力以外的事及未來,我會做的事就只有刪帖和加加減減。是刪帖,不是封帖。

同盟預設字體大小tm的細,心諗,作條長文睇完都眼殘近視加深

作者: 快馬加鞭1    時間: 2011-8-2 20:59

QUOTE:
原帖由 wang 於 2011-8-2 20:56 發表
政肛?能吃的?我沒意鼓勵開發區域,因為不能理行的承諾不算承諾,我不能保証我實力以外的事及未來,[fly]我會做的事就只有刪帖和加加減減。是刪帖,不是封帖。[/fly]

同盟預設字體大小tm的細,心諗,作條長文睇完都 ...

你.....係無可能吧~你嘅政策(對接龍區):我沒意鼓勵開發區域,因為不能理行的承諾不算承諾,我不能保証我實力以外的事及未來,[fly]我會做的事就只有刪帖和加加減減。是刪帖,不是封帖。[/fly]
作者: Amuro    時間: 2011-8-2 20:59

接龍每帖扣50分好唔好
作者: wang    時間: 2011-8-2 21:00

QUOTE:
原帖由 Amuro 於 2011-8-2 20:59 發表
接龍每帖扣50分好唔好

我未做版主
作者: 快馬加鞭1    時間: 2011-8-2 21:59     標題: 回復 #3 Amuro 的帖子

你係唔係自殺
作者: Amuro    時間: 2011-8-2 22:31     標題: 回復 #5 快馬加鞭1 的帖子

我既諗法係:
一係強烈反對接龍, 唔容許接龍既存在
一係係咁回接龍帖, 令接龍帖佔領同盟

而好明顯,後者先可以令同盟所有人都關注接龍對同盟既破壞
我諗將接龍區擺起成人區,唔顯示新帖,而且發帖回帖都唔加分
先有幫助
作者: alan06295    時間: 2011-8-3 01:23     標題: 回復 #3 Amuro 的帖子

應該會無曬彈先
刪貼會快d
作者: UniCorn    時間: 2011-8-3 01:28

QUOTE:
原帖由 alan06295 於 2011-8-3 01:23 AM 發表
應該會無曬彈先
刪貼會快d

別為自己辯護
作者: 某招    時間: 2011-8-3 02:19

QUOTE:
原帖由 alan06295 於 2011-8-3 01:23 發表
應該會無曬彈先
刪貼會快d

冇彈咪儲lol,洗唔洗次次見親都係接龍啊
作者: alan06295    時間: 2011-8-3 03:18

QUOTE:
原帖由 UniCorn 於 2011-8-3 01:28 發表

別為自己辯護

我唔否認自己有問題
問題係要咁樣做太曬時間姐
想do down我直接block我IP就ok
我屋企係固定IP,一block就後會有期
全彈都可以節省埋
單純想發泄既話又可以直接開一開全彈
我應該都好快玩完
唔洗逐個post扣
咁樣好曬時間
不過我真係做過
有咁既恆心絕對可以咁做
不過為左d無聊人願意每日花時間陪人地
咁樣其實有少少自虐

定係其實上面咁樣已經算辯論?
係既話咁我都幾柒下

QUOTE:
原帖由 某招 於 2011-8-3 02:19 發表

冇彈咪儲lol,洗唔洗次次見親都係接龍啊

呢個等版主上左位之後
只要覺得有問題既封/刪就得
除非係意圖/真心
唔係通常都會收手

大概睇過洗過既post
其實量都幾多
要逐個扣基本上好曬時間同心力
我洗過接龍都知有幾累
如果真係逐個扣,應該會累好多(不過都可能我廢,洗少少野都叫累
始終版主唔係全日都係同盟
要考慮下本人既時間
不過由我黎講好似有少少搞笑咁

以上純9up
可以當睇唔到
======================================
成功發現自己的表達能力和語氣好爛
還好像不知不覺就假設了樓主會上位
應該會被炮得好慘
最後,祝賀樓主能成功上位

作者: 十六夜.二三    時間: 2011-8-3 09:36

接龍區發接龍碟要被砲的理由..
新帖不顯示和成人區的關係..
接龍對同盟構成了什麼的破壞.....
.........
要吐糟的地方.......
------------------------------------------------------
要變革的是沒營養的單詞接龍還有那些掛羊頭賣狗肉的水帖
來騙分的讓老苦搞個發帖不加分不就OK?
反正接龍版大部分時間都是高談2區=]
-------------------------------------------------------
老是全彈殘彈的真煩人..
作者: aidan10896    時間: 2011-8-3 13:10     標題: 回復 #1 wang 的帖子

噢 不要啊

wang君別跟人變李瘋子就好了

回復 #11 十六夜.二三 的帖子

想吐糟卻太多地方可以吐糟令我吐槽不到

=========================

掛龍頭接單詞的日子是在接龍戰隊衰落才開始
如果又發生發貼不加分 下一個水區就是笑話跟貼圖
不過全面禁加分我跟是覺得不錯,因為我不知道這種灌接龍的人在高興個屁

=========================

全力吃全彈見過沒有? (爆衣
作者: 快馬加鞭1    時間: 2011-8-3 17:01     標題: 回復 #6 Amuro 的帖子

55~同意~唔加分一定要做,又唔洗close接龍(好嚴重)

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0