標題: [傻的嗎] 太古廣場爆石一日遊 [打印本頁]

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 13:59     標題: [傻的嗎] 太古廣場爆石一日遊

http://forum8.hkgolden.com/view.aspx?type=SY&message=3150776&highlight_id=0&page=1
==================================================================
小弟素聞太古廣場廁所係爆石愛好者既聖地
專誠擇日到廁一遊

2011年7月19日 一個我永世難忘的日子

為求蘊釀出體積最大 品積最好既成熟期糞便
事前我已經有4日冇去痾屎
腹部開始微微鼓漲
臀部長期緊鎖 天機不可洩漏
心情卻相反的空虛 等待某一個衝擊既一刻黎填滿

到左預定既今朝
我飲左早準備既過期鮮奶一盒
白色既牛奶滑過嘴唇 喉嚨開合既咯咯聲彷彿一場爆發既前奏
箭在弦上 一切蓄勢待發

我立即換衫 衝出門口 到達附近既地鐵站
途中 遇到鄰居Johnny仔
佢望住我 停低 開口 想講野
我轉波 踩行油直衝
同佢肩并肩擦過既時候 我冷笑左一聲 ''哼''
有樣野 比拉攏人際關係更加重要
有樣野 係屬於自己 別人無法體會當中既趣味
何況 佢只係一個小小既毒撚

去太古廣場需時約30分鐘
身為一個頂天立地既男人 忍30分鐘屎不過係熱身
就好似聽10秒Kpop咁 仲頂得住

我逼入將滿既車箱
握緊滿黏玉手既鐵柱
冇錯 我被一眾MK妹圍撚住了

其中一個著住超短熱褲+白背心+人字拖既
OK la 有D靚 都幾索
雖然同班豬朋狗友吹水既內容膚淺至極
但佢講野時心口起伏的幅度 足以令全車男人都扯爆旗(除左我)
好波過巴塞啊 屌你老母西 球球到肉 真功夫 冇戲場 唔賣假貨 0演技

再望望佢手上渣住既白色I Phone4
就算未開apps 一隻手指公係到左掃右掃個目錄
都可以見到佢對電話知識有幾暸如指掌 起碼唔係用android

一時之間我感到一鼓暖流湧入下身 令到我產生扯旗既表象
不過我唔係真的扯旗
我重申多一次 我冇扯旗
不過係血液再分配既技倆

BU~~~~~~~~OH SHIT!

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 13:59

啊呀 沉醉於美色之中 稍為鬆懈
唔小心敗露左行蹤
一絲無色既屁 穿透我二千幾蚊既牛仔褲布料
慢慢地
慢慢地
漫延了全卡車廂

衝入鼻吼既屁味 係一鼓非一般既屎味
蘊釀左足足4日既屎味
''真係唔簡單阿'' 我面容扭曲 好撚細聲咁講
如果要為呢督屁添上一分顏色
我會為佢油上鴨綠色
如果要為呢督屁定下一個分開既期限
我屌你老母 咁既問題都問得出

我開始不自覺地閉氣
終於感受到港女經常掛在嘴邊的 ''好難頂囉> <''
我合埋眼
開始幻想臭屁係有幾無孔不入
滲入耳孔
滲入每一個毛孔
滲入身邊一群MK妹既底褲
滲入佢地塊臭西

如果佢地係處 算啦 應該唔係
我既臭屁都可以話破撚左班臭西既處
嘩哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

我張開眼
被周邊所有既目光瞄準住
好似站係立法會中央講話既曾特狗一樣
但我係一個勝利者
特狗做份內事被人仇視
而我
進行緊一個非凡人所及既夢想
各人妒忌我 拜服我
由下而上既目光 彷彿要將我供奉
高下立見
I win

忽然 我望到一雙熟悉既眼

作者: jackson1998    時間: 2011-7-21 14:01

咁你解決左未呀xdd
作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 14:01

特厚既金絲眼鏡 令我一眼就認出佢
佢叫阿May
唔係我舊女友
唔係我女神
佢係普通既阿May
你同我都會識既一個平凡既阿May

佢係我舊時隔離班同學
由於特別怕羞同內向
大家都叫佢做害羞的May

害羞的May一d都唔好惹
人人對佢敬而遠之 簡直生人勿近
聽我朋友講 佢有種將氣體固化既能力
我朋友話聽人講
佢上chem堂時 親手將一支test tube入面既carbon dioxide化成一碌棍
然後沖沖忙忙地走入廁所
返回lab時 碌棍唔見左 佢個樣就好撚柒high
有人入廁所查證
結果
乜 撚 都 冇

有年學校入面死左隻貓 死狀似係被亂棍打死 兇器消失得無影無蹤......

阿May側邊緊貼著一個地中海老伯
好一個老兒不
竟然借屁行兇
捏住鼻孔既手 肘位頂著阿May塊衫板 好似磨薑咁上下chok

害羞的May正被玩弄著
小弟直擊如斯境況 身為男人大丈夫 總不能袖手旁觀

'' 阿May! 接劍~~~嘩屌 好撚臭~~~ ''
我張開緊閉既口 吸左一大淡屁 向佢吹

全個車卡安靜晒 司機減速慢行
剩係聽到頭上冷氣既風聲 滿鼻屎臭
一句說話 一個動作 急凍了所有人

害羞的May不為所動

''um....well.....you should know what i mean''
我望住阿May講 攤大兩手 皺皺眉 向四周販賣一個失望既表情
一個對觀眾的象徵式示威 彷彿舉住大木牌 上面用紅筆手寫住
''拿...唔關我事阿 佢ON9炸''

原來害羞的May不過是都市傳聞
同hall雞一樣
永遠只有朋友見過

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 14:01

彊持左廿幾秒
大家都強忍住呼吸
靠住車門企個阿嬸谷都紅都面埋
就如每晚6-12點 在螢幕前F5高登的毒撚們一樣 心裡狠狠屌柒某個人

一向對鏡頭敏感度極高既我
偵測到有人用白色I Pone4(未JB)偷拍緊我
弱智!
賭神從來唔會俾人影到相
屎俠又點會咁易俾你捕捉到

如劍擊一樣 我一個箭步上前捉住阿May對毛手
''走!’’

我拖住佢 係人群之中左穿右插 閃過左三四個車卡
到達車頭

''我去太古廣場睇戲 睇生命樹 唔係功夫熊貓啊 你呢? ''

'' um...我去圓方... ''

'' 去做咩? 睇戲? ''

'' er...嗯 ''

'' 睇咩? 功夫熊貓? ''

'' 阿.... ''

'' 哈!住我樓下2歲半個細路都唔撚睇啦! ''

突然
我聞到好濃烈既屎味 好似發酵既綠色陳年隔夜飯果種味道 酸酸地

望咩望 唔撚係我走火
小弟身經百戰 忍屎內功已經練到頂層 若非剛才運血出小錯 絕不會誤鳴
而且今次既屎味與我膀胱裡內的 尚差一個馬位
如果將屎臭量化
我的是90% 今次的是70%

我望望右手邊穿OL服裝的楊怡系美女
impossible!
再望望左手邊既阿May
lts impossible!lts impossible!lts impossible!
佢帶點惶恐咁回望我

’’你微微張開既2腿已經出賣左你 其實你已敗露''

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 14:02

'' 你聽.......''

'' 唔洗解釋啦!你2腳張開既角度出賣左你 係放屁golden angle 37.7度 證據確鑿 ''

'' 我..... ''

'' shut up! 幾多日? ''

'' .........咩? ''

'' 答我 幾多日? ''

'' .........3日 ''

'' 呸!’’

’’........你呢?'' 佢用誠懇既目光凝視我問

'' 多你25% 咩武器 ? ''

'' M記 ''

'' Theory of Poo after McDonald!有料d到!不過技不如我 ’’

我開始對害羞的May改觀 同佢講野 有種相知相識既感覺
我幻想自己係劉正風 害羞的May係曲洋
兩個係一片綠江上泛舟 隨波而流 吹蕭撩琴 共奏一曲
'' 翹望肛門 ''

唔得!佢根本未夠班!
我環視一周 睇下有冇人啤住我向我發功 我一定會令佢講粗口
阿May仲停留係圓方呢個新手城 而且時間武器亦未算拿捏上乘 仲會走火 點同我比啊!

隨著列車繼續前進 於車頭的臭屁 乘著倒退的冷氣 湧向車身 直到車尾
我與害羞的May同望著人海 靜靜淹沒在屎味之中

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 14:02

阿May落左車 轉另一條線去圓方
佢走既時候 我地一句野都冇講

阿May出車門時檸轉頭望左我一眼
從佢既黯啞既瞳孔中 我看得出一絲落寞

我夾緊股肌 忍住屎 向佢點頭
佢揮一揮衣袖 不帶走一片雲彩 只留下整車的臭屁
步出車門 頭也不回的飛走了

阿May淡淡的離去了
我冇問佢拎任何聯絡方法
我總相信 終有一日 我會係太古廣場既廁所撞到佢

咕.........

我個肚長嘆一聲沉郁既叫喊
'' 杯過期鮮奶黎料了 ''
我握緊拳頭 默念著
車內刮起起一陣風
好似暴風雨既前夕

旁邊個師奶動悉到有異樣 急急腳抽起個大紅白藍膠袋離開
近車門個西裝佬都將手上個電話塞入褲袋走人

一時之間 車箱內所有人都竄動起來

我夾緊兩腳 試圖將屎眼密封
膀胱入面堆屎山不斷翻滾著
好似廚房入面碟楊州炒飯俾師博拋黎拋去咁
每一下都抽動住我全身既神經
''ah.... ''
我開始企唔穩 挨住車門
汗水開始從髮根既毛孔湧出黎

'' 仲有2個站.... ''

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 14:03

我半跪在地 忍到眼水都咇埋 兩手撐住腰背

車門打開 屎臭湧出 門外既人都退後一步 面有愧色
我趁住有空隙 爬出車箱 緩緩站起 準備衝刺

'' 噢~ Shit!’’

跑唔撚到阿 屌你老母西!
兩條腿之間分開既空間如果多過10度
屎眼就會強行打開
入面排緊隊準備逼出閘既屎就會傾巢而出 不可收拾

仆街! 算漏此一著
我猶如一隻企鵝 急腳碎步行 兩手貼在身邊 每一步都小心翼翼 保持屎眼密封
我今日瀨屎既機會係零啊!係零啊!

行到閘口 全身已是汗水 途人都唔敢靠近我

我放上八達通
一貫地用肚撞開碌鐵棍

啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 14:03

突如其來既衝擊崩潰了我
尤如一條繃緊既橡筋 一野俾人剪撚斷左

屎眼綻成兩瓣 一股灼熱既能量如泉噴出
將純白色既底褲染上一抹啡黃
屌喇星 有排洗
屁股間帶黏既濕潤將底褲痴實
每郁一下 久存足足四日既精華都與我個滑dodo既屎忽有最親密既摩擦

好臭 真係好臭 係刺鼻既臭
令人聯想到一座由爛屎堆成既棺材 然後困你落去訓
途人聞到第一淡 呼吸道已經自動開啟抵抗機制 氣都唔撚透

大家放心 我冇賴屎
身為一個男人 賴屎係絕不可原諒既罪過

我只係從蔣公身上學習 向偉大既國民黨致敬
我運用抗日戰既策略
'' 以空間換時間 ''
我刻意將體內小部份既精結釋出
從容既程度就足以令我全速跑過接駁通道
到達太古廣場

我拔腿就跑
好似入左柴油既車咁
一路跑 後面一路放屁
畫出一條又一條既彩虹

每當我跑過既地方
人群就自然分開兩邊

有某d宗教既偽神自稱自己可以將紅海分成兩邊
呸!
I can be a god too!

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 14:04

小弟終於不負所望 到達太古廣場
一推開落地玻璃門
氣溫急降
四周殊不吝嗇的冷氣揮霍著
使我全身汗珠慢慢凝結成冰點
好似在半空騰雲駕霧 去左另一個天堂咁

呼∼爽啊!!!

呢到唔會聽到滿耳既普通話
冇陸軍裝頭既遊客
冇肥師奶拖住幾個著涼鞋既豆釘 嘈嘈閉

因為太古廣場 冇係旅遊團指定地點list上出現
神聖! 莊嚴!

呢到亦係汰弱留強既鬥獸場
每日都有唔同人既家姐被炒既 - 太古廣場

我乖住米色既磚頭
在柔和既金色射燈下
忍撚住屎
開拓尋找廁所的故事

真不愧為廁所聖地
指示清晰 顯然易見
我向上望一望 已經見到灰色底板上印住白色 ''Toilets'' 兩字既路牌
小弟果斷向著夢想進發

廁所的出入處雪白無暇
中間既巨圓柱今日將 男廁 同 女廁 分隔開 獻俾 我地

正當我準備行入男廁既時候
廁門緩緩打開
一閃耀眼既金光從男廁中輝映出來
我下意識用手掌擋係眼前

從五指既隙縫間
我瞥見一個全身阿媽尼西裝既鬼佬行出黎
身高起碼185 2舊胸肌好似headphone咁掛係心口 就黎逼爆件緊身直間恤衫
我猜想 佢一定係某上市公司集團既CEO 或者 係大股東
屋企有個大花園 同白磚砌既私人大泳池
假日時一大班鬼妹上佢豪宅到開淫亂Party

正當我幻想既時候
佢望我 微笑 點頭 --> 走
佢恥笑緊我?

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 14:05

錯 !
一個如此出眾既男人
不過係為有新挑戰者加入而激動
果一個微笑 彷彿在向我細訴
'' let your horse come over here ''
我凝望住佢遠去既背影 越行越細 越行越細
'' FUCK YOU! ''
縱然你再有錢 亦造唔出比太古廣場更好的廁所
呢場揭幕戰 我徹底的勝利了

在太古廣場內既男廁 係另一場男人之間血與汗的比拼

趁住廁門還未關上
我試圖係漸漸縮小既缺口無聲無色地竄進去
我側身 像一隻蟹 橫步 跨入

'' 啊.... ''

仆你個街 我個肚啊!我個突起既肚啊!
眼看著廁門快要將我腹內既屎夾爆
好似吱沙律醬咁
屎眼又再被中出 啡黃既爛屎跌滿地

突然
一隻手
在門後
為我撐著

佢係廁長 一個高貴廁所既象徵
守護住一片屬於男人既樂土

全白既長身制服 加上半禿既頭 同渾圓既肚腩
令人覺得親切

如果 地盤工人同中廚師父係最切合男人既浪漫的職業
咁廁長可謂係男人中最富母性既職業

廁長為你營造一個最舒適既廁格
又維持住廁所既運行
佢掌管住屎尿既脈搏
令人想起母親最細心最體貼既關懷

仲記得細個時
你喊住同老母講想痾屎
佢第一時間拎個畫上紅色金魚既陶瓷啖罐俾你坐
你除定褲沖上去
係客廳邊睇4點半兒童節目
邊烘焙出最新鮮灼熱既爛屎

完事後吖一聲
老母又幫你抿屎 幫你倒屎

廁長 令人想起媽媽的愛

我望住廁長 懷著感激既心情同佢道謝

''屌你 下次睇路啦''

不過 他還是會講粗口的

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 14:05

入到去
心情轄然開朗
廁所以枋木作主題建築色彩
柔和既昏黃橙光 切合啡紋牆身
我敢斷言 太古廣場既廁所 係整個項目中 設計需時最長既部份

再先迎接我的 是一個尿兜陣
兩排既尿兜整齊係兩旁排列伸展
尤如東莞骨場內既骨妹排起隊來任你挑選
每一個眼色都在向你傾注
'' 屌我啦 屌我∼ 屌我啦 屌我∼ ''
雖然佢地冇出聲 但你腦海內已喚出唔咸唔淡既廣東話

不過受寵幸既骨妹 只有一個
又索又大波既骨妹 更加係個個男人都想揀
屌到佢既 先係男人中既王者

係廁所內 只有一個尿兜排住長龍
佢就個最近門口位
唯一的尿兜

係果到痾緊尿既係一位光頭肥仔
佢不停係咁搵 不停係咁搵
就似大海撈針 JJ已經淹沒在下垂既一環脂肪中

後面排緊隊既Polo肌肉佬已經撐著腰 開始不耐煩
再後幾個馬位又引起一陣騷動 人龍開始鼓譟起來

光頭肥仔 是容易俾人影響的一群
由於受眾人騷擾 更加是越來越荒張 根本搵唔到
佢放棄了
垂下頭 頸項的肥肉摺起幾層

出走了
遺下的 只是一片羞恥既回憶 同地上幾滴淚 (很快被廁長抹去)

Polo肌肉男接力 一拉開褲鏈 全個尿兜區既人都係半秒鐘靜止下來

只有強力既尿柱拍打係陶兜上面既
啪!啪!啪!啪!啪!啪!
連龍尾個仔都見到佢既英姿
Polo男兩手駕駛住巨根 全神貫注
這是一場 男人間
力!的!比!拚!

係再入d痾緊屎既矮毒撚 著了驚 一時控制不住 滴上了街市買的皮鞋上

我經過佢後面
細細聲係佢耳邊講
'' 快d俾正評啦 死毒撚!’’

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 14:06

QUOTE:
原帖由 jackson1998 於 2011-7-21 14:01 發表
咁你解決左未呀xdd

我朋友不是我
======================================

暫時係咁多先

有更新我再update

有笑既記得留名
作者: jackson1998    時間: 2011-7-21 14:11

我有笑
作者: fing頭小吉    時間: 2011-7-21 16:20

留名
作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 21:53

走過尿兜陣

右手係一排連綿既木製廁門

設計師巧妙地運用弧線將廁格分隔開
使之望落去唔會有一隔隔公式化既刻板feeling
高明

每經過一個廁格 我都輕輕推一推門
木門油上一層漆油 滑手之餘 仲唔會吸味
高明

我由長長既走廊頭 慢慢踱步至末端
每推一下 都為我掛上一個失望
越推越掛得重 越掛越下沉

最後一道門了....

我用指尖輕輕一摸
掌心緊接使勁一拍

仆你個臭街!
道道門都推唔撚開 格格廁所都有人 屌你老母
好!撚!急!屎!啊∼

我望望我隻撈 下午兩點正 由出發至此 歷時40分鐘
頂撚住啊 恭介!

我兩腿夾緊 股肌收縮 密封屎眼

從側邊洗手盤上既獨立方鏡
我望到一個頂天立地既男子漢 咬牙切齒 雙手撐住腰背 忍屎忍到眼水都必埋
我看到了男人的奮鬥 我看到了夢的光芒 我看到了自己
’’ 今日你已經做得好好了 ’’ 我對住塊鏡講

呢一刻 中間廁格的一道木門打開
一個捧住飯盒既西裝男行出

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 21:55

我二話不說 一手禁住個肚 衝入廁格 然後立即啪上門

達陣了

回頭一望

一個令人訝異既馬桶凌空咁掛係木牆上
此時此景
將一個成年人建築左幾十年既價值觀徹徹底底地粉碎
就好似一個港女 活到四五十歲先驚醒原來自己人老珠黃 冇晒本錢 要獨過下半世

我有d不知所措 挨住塊木門
雖然我好撚急屎 但係我都唔敢行過去 我驚 我怕

係廁格內 我聞到既係餐廳發出既炒強香味
我一直以為毒撚係廁格食飯只會發生係ive
估唔到係高貴既太古廣場內都會出現

我未見過一個公廁屎坑 比我屋企個馬桶 更乾淨 更雪白
我未入過一格公廁 係關上門後要行幾步路先到馬桶
我更加未見過一個半凌空既馬桶 痴撚線 唔驚坐坐下塌鳩左?

囤積左四日既屎 開始好似戰國時期既士兵攻城咁
捧住舊大木 不斷向城門衝擊

城門快要被攻陷了...

我吞一淡口水 一鼓作氣
步過了人生史上於廁格內行得最多既路程

望住咁乾淨既屎坑
我仍然有種疑惑
好似見到任何中國出產既貨物 心入面總生出防範

我解開Paul smith皮帶
拉下褲鏈

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 21:56

牛仔褲趺落膝下
隱約見到白色底褲上染了一撻啡黃既屎漬

我轉身 坐上冰冷既廁板
尤如觸電般打了個冷震
40分鐘既繃緊 到了成大事此刻 終能鬆懈

一開閘 首頭其衝既係水狀噴泉屎
呠∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
呢種屎既特性係攻擊範圍大 較稀身
可以噴黃整個屎坑
而且屎味最重
屎臭從廁板同屁股之間既罅隙間向上湧

屎味衝入我既鼻孔
立即麻痺我既中摳神經
我有d頭暈 手腳乏力 然後開始窒息
漸漸腦缺氧 產生出一種射精既快感 心臟劇跳

屎臭好似漩渦咁包圍住我
忽然間 我同屎味渾成一體...
好在小弟訓練有素 有深厚內功先得以捱過去
不然就成為香港史上首個痾屎臭死既好漢

緊接其後既係炮仗屎
特點係體積偏細 排放速度高
跌落水面時擊出十幾米水花
響起連綿不絕既 襞喇襞喇襞喇襞喇 炮仗聲

稍為對痾屎有d認識既人 都懂得欣賞屎既樂章
我舉起兩隻手 隨著屎同水面拍打既音階起伏 在空中揮盪
呢一刻 我係一個高尚既指揮家
著起一身踢死兔 面向住世界頂級既演奏好手 背向幾萬名來自歐洲既音樂家
登上台中央的最高點 我激動的指揮著

我隱約聽到隔離廁格先傳來一陣掌聲
然後全個廁所既英雄 包括排緊尿兜既,坐馬桶既,廁長 都同時大力拍掌

識英雄 重英雄

我向前點頭
默默露出一個含蓄的微笑
屁股上黏著反彈既屎水 沿住屎眼毛
慢慢地
一滴 一滴
滑落同伴的懷內

作者: keroroEX    時間: 2011-7-21 21:58

留名睇痾屎
作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-21 21:58

曾經有人問我
你苦練咁多年既壓水花絕學 點解今日唔派上用場 落得一pet屎水既景況?
我笑而不語

因為佢唔明白
壓水花既動機 係要節省廁紙

膚淺

好多時 我地為左慳錢 而錯過生活上美好既點滴
屎水彈上屁股的聲音是如何的?
我問一個痾屎界有名既郭晶晶
佢答我唔到
屎水既temperature , texture既咩感覺既?
我問另一個田亮
佢支吾以對

呢班仆街杏加產 根本做唔到收放自如!讀屎片
我同你講!
係太古廣場既廁格 係有兩卷廁紙任用既! 唔夠可以問廁長再攞!
你知唔知阿屌你老母!
講起就興!

當最後一舊炮仗屎 跌落屎水面 發出清脆既 ''噗通''
我知道 要來了

作者: kingking    時間: 2011-7-21 22:38

LM
作者: jamzjam    時間: 2011-7-21 22:42

老老竇竇,再唔出文又係時候打搞伯母
(btw 唔係打搞kim神伯母)
作者: FV核戰機    時間: 2011-7-21 23:02

咩叫屎棍,一陣話唔定有得睇
作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-22 16:38     標題: 唔洗搵老母, 文已到

籌備左足足四日
就係為左挑戰呢一層香蕉屎
呢種屎既特點就係夠長 質地軟綿綿 顏色偏淡 富黏性

只要維持住屎眼放鬆 開通一條闊道俾佢通過
你想痾幾長! 就有幾長!

我全神貫注 兩手按住膝頭 上體微微往前傾
吸一大口氣 然後綬綬呼出
香蕉屎隨住呼氣時 腹部輕輕收緊而滑出

'' 啊...嗯...''

痾出既一小段香蕉忽然發出一道金光
成個廁格就好似寵物小精靈進化咁不停係咁閃

閃光吸引左其他廁客既注意
廁長呆望住我格廁格
口中細細念道''出現了...出現了...''

漸漸 越來越多人係我廁格門外靜侯
就好似分娩房外面一群男人圍住等同一條女
果種又期待 又忐忑不安既心情
一日個BB未捧出黎 一日都未知綠帽誰手

一時之間成個廁所安靜落黎
冇水聲 冇腳步聲 冇透氣聲
氣氛變得沉重
唯一移動住既物件 就係徐徐由屎眼伸出黎既香蕉屎

為免分心 我閉目凝神
心裡默默猜度住舊屎痾左幾長
''13cm...16cm......19cm...''
''啊...咁既長度 小林尊應該都吞唔撚到了吧''
''21cm...應該到底了...''
我小心翼翼地換氣 將每一個動作收到最細
兩腳盡力撐開

香蕉屎好似係港女至愛既yogurt機入面慢慢吱出黎咁 連綿不斷

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-22 16:39

我開始興奮
個心卜卜 卜卜咁跳
仲差2cm 仲差2cm
我就可以登上夢想既舞台

保特衝線時 知道自己贏鳩硬身邊班廢柴
佢當住全球幾十億人
震臀高呼 鎚胸咆哮
果種激情同自信 只有經過無盡煎熬 血與汗既付出 先可以表露得實實在在

我不比保特差
40分鐘既忍屎你估好撚易咩 屌你老母!

我想像到當我步出廁門
門外既一眾廁客為我鼓掌

係人罅中 有個身體瘦削既記者鑽出 對住馬桶細影
一隊健力士世界紀錄既評測員捧住圓尺 撲入黎
兩個人先捧得起既大證書同200萬美金抬頭既支票已經準備好

廁門外 初戀女友Mary攬住一束菊花 期待我開口say yes 同佢復合
係圓方痾緊屎既阿May都抿緊屎 準備飛的過黎

仲有一群地產商 保險經紀 同 濕鳩慈善機構 係太古廣場大堂撒下魚網 妄想捕獲我呢條肥魚
曾特狗專誠黎到會場祝賀 同場加映DaDa同Jeana既熱舞助慶

想到如此 我一時按捺不住
舉高兩手高呼

'' 見證奇蹟既事刻黎啦!!!’’

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-22 16:39

我運氣 將全身既血逼入排泄系統
大腸在劇烈的滾動著
我的字典裡沒有∼∼放棄∼∼因為∼∼全是屎∼∼
每一分屎漬 每一滴屎汁 都不容錯失
全部壓去肛門 去去去!
上阿恭介!仲有角球啊!

'' 噗通 ''

yogurt機手把拉到最低
盡了 沒了 完了

成功了嗎?
I'm not sure∼

尤如一場打至下半場加時的0比0賽場
偉大的意大利的左後衛引球插入禁區
對手出腳飛剷攔截
佢笨拙地拐過對手
然後四腳朝天爬低

係呢一秒全世界凝住了
國家既命脈掌握係佢手
佢心底劇烈的鬥爭著
等待住球證決定性既哨響
雖然係幾千里外既中國
已經有評述員大叫著 '' 點球!點球!’’

究竟呢條香蕉屎 可唔可以破世界紀錄
為我既人生畫上新既色彩?

我想企起身
可惜動彈不得

屁股上啡黃既屎漬乾透了
將廁板同我既皮膚融成一體
屁股成為了馬桶上不可分割的一部份

'' 噢∼shit................. ’’

我俯身 兩手撐前上肢 尤如起跑般的姿勢
鼻孔同牛仔褲內底褲上既屎漬只有幾厘米距離
稍為再低頭少少 都會成面屎

我往前撐
屁股上既皮膚感覺到撕開牛皮膠紙般的痛

長痛不如短痛
我再用力挺起屁股

誰不知屁股在脫開廁板的一瞬間
衝力足以使我向前打了個關斗

我躺在木門與馬桶之間放得下單人床的地板喘氣

我慶幸
這裡是太古廣場
如果在別處 頭顱早就應聲撞牆

我雀躍的站起 忍不住笑 嘴角已翹起
回身打算檢視香蕉屎的長度
最後一步了
哈哈哈哈!哈!哈!
I WIN !

忽然地板開始震盪
馬桶內刮起一捲水旋渦
將一切 一切
沖走了

來得太快太突然了
整個過程不過兩秒
在我面前殘酷的上演了一場悲劇
或者 我是笑片裡的主角....

我來不及反應 愣住了
上揚既嘴角瞬間塌下

'' 你班暑期工唔好咁賤啦!!!!! ''

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-23 12:41

人地做櫃員機 做氣水機

你班地底泥 係都要咁賤做抽水機!哩係水箱入面好撚好玩咩!?幾多錢人工啊!乞都乞到啦!真係犯賤!抵你做死一世賤工!終日留係廁格食屎飲尿!屌你老母!

我屌!

我屌!

我屌!

我連珠咆哮 震耳欲聾既屌聲傳至廣場大堂
我激烈得兩手抽搐 雙腿踏地 眼淚肆意地湧出眼眶 紅都面撚埋

門外攘起一陣騷動
密集既腳步聲揭示人群既散去

吖∼∼∼~~~~(Best Cry Ever)

一時間既奮慨轉成悲嗚

我向著馬桶 跪下了 伏在黏滿乾屎既廁板上
看著空白的一潭清水 我哭得更利害

吖∼∼∼~~~~(Best Cry Ever)

滿面淚水的我 抬頭一望
只見一個銀圈 上面寫住
'' WAVE SENSOR ''

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-23 12:41

手機響起
不知名號碼
我用指公向右一撥
螢幕沾上一筆黃

如果steve jobs有過我呢種經歷
佢一定會將呢個濕鳩設定改撚左佢

'' 喂 係我阿 ’’
一把似曾相識既女聲

'' .....你.....你....係...? '' 我嗚咽著 邊問

''阿May阿 岩岩遇到果個! 你進展成點啊?我岩岩度完 條香蕉屎有14cm啊!’’

’’點解你有我電話?’’

’’你咪理啦 點阿 你痾成點? ''

'' 嗯...ok啦...''

'' 幾長阿?’’

我沉默

’’喂?’’
’’係到嗎?’’
’’喂?’’
’’我whatsapp send張相俾你啦 你記住覆阿 byebye ''

望住害羞的May條屎 我有種說不出的愧疚

我垂低頭
拖住疲乏既四肢
步出廁格

另一個捧住叉燒飯既西裝友 立時衝入去 鎖上門

廁所一切如舊 並沒有任何轉變
昏黃既燈 沉實既木牆 間歇既水聲 炒強既香味
排住長龍近門口既尿兜 全部鎖上既廁格 膊頭掛住白毛巾既廁長
或者我係佢地眼中根本微不足道
我諗起一句說話

痾屎永遠只係睇結果 有冇努力過是沒有意思;
只有你痾屎成功了 才能證明你曾經努力過

我踱到洗手盆前 望住鏡入面個男人
我望唔透 我真係望唔透
雖然手瓜起展 胸肌大過港女對波
但係 丁點雄風都望唔出
連痾尿滴濕鞋既死毒撚 俾左正評之後 都比我更型棍
佢地完成到自己想做既事
而我
只有一潭望穿底既清水

夢想
落空了

作者: kimwong3252000    時間: 2011-7-23 12:42

掬起兩手 載一湖水 撥上面

肩膀感到一掌溫暖
一瞥
是廁長和諧可親的笑容
'' 唔撚洗灰心wo 後生仔 ''
廁長捏著廁紙 同成人紙尿片 向我遞 然後又遠去
細心既廁長 留意到我還未抿屎同換底褲

望住廁長渾厚的背影 我覺得自己好渺小

或者
我已經係第幾百位收到廁長安慰既失敗者
廁長不過是例行公事 順手扶我一把
我係佢眼中只係每日都會見到幾個既過客

不過 對於我來說 呢一記問侯 使我感到媽媽的愛
記得小學有一次輸波
我垂低頭慢慢行向坐係看台既老母
佢露出同廁長一樣既微笑
''衰仔 今晚返去淥幾條肥牛你食啦''
然後用毛巾包住我個頭 大力捽

廁長
是最富母性的男人職業
我懇請各位巴打 每次見到廁長
唔洗做好多野 只要心存感激的 唔好睇唔起廁長 便已足夠

我拭去滑至腮邊的水
揉揉通紅的眼

將尿片細細摺好塞入後褲袋

我步出廁所門 冇回望一眼
因為太古廣場內既廁所
我已經銘記於心 而且我知道

I will be back (下次帶膠紙痴撚柒住個鳩西sensor)

離開時
一個uniqlo格仔恤衫四眼毒撚 禁住個肚衝入
我望佢 微笑 點頭 --> 走
我終於體會到阿媽尼西裝鬼佬既心境 嘻嘻

太古廣場廁所 一個屬於男人間最富人情味的人生中轉站

------------------全篇完-----------------

作者: gary1112    時間: 2011-7-25 09:11

好好笑呀!!!
作者: a0411047    時間: 2011-7-25 09:18

冇言了...
作者: 22176356    時間: 2011-8-23 12:18

好好笑呀!!!
作者: leoli    時間: 2012-7-13 09:48

留名.....

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0