標題: [精華]小五的瀨屎經歷 [打印本頁]

作者: kimwong3252000    時間: 2011-6-6 12:45     標題: [精華]小五的瀨屎經歷

文字版:

小五同老豆and 啊妹返大陸,
係shenzhen坐大巴去一個叫英德ge地方,
搭上駕大巴之後, 吾知食過d乜and 飲左好多水,
忽然間又急屎又急尿,而且駕大巴無toilet, 我同我老豆講好急尿(吾敢講急屎),佢就話,大巴會停係d加油站比d乘客落車去廁所ga, 你忍下啦.then 我死忍爛忍,忍到個加油站.但係, 個司機話:最多停5分鍾,我又同我老豆剩係講急尿,所以我去到個廁所only 痾尿, 我痾尿ge時候, 用力得制, 屎忽Bit左d屎出黎,呢個時候,駕車都就黎開, 無辦法, 唯有上住車,sin.
上到車, 我身上已經發出陣陣臭味, 我啊妹就問我,你係咪賴屎啊,我死頂話吾係.不過呢個時候我已經急屎急到就黎爆,車開左一陣, 我唯有認我係賴屎,仲好急屎填. 我啊妹呢個時候笑到hihi,我老豆都忍吾住笑出黎,不過我都無理佢地, 叫佢地幫我諗辦法因為我真係急得很,我老豆於是就拎出我地上車前買返黎ge飯盒個食盛發泡膠盒出黎, 叫我痾落個盒到, 我急得好緊要,無辦法唯有頂硬上,好采, 我痾ge時候,d其他人都訓曬覺,不過有d人訓ge時候,面上都帶有猙獰ge表情,因為好臭.痾完之後,我就連個飯盒dump落窗外.可能我無蓋好個盒,dump出去ge時候,d屎飛曬出黎,痴落車較後面ge窗上面.我老豆,啊妹見到笑到仆街, 我叫佢地吾好比人知道係我做出黎,好采d人訓著曬.但係d人訓醒之後,見到個窗痴曬d屎,就個個o曬嘴,有d人用普通話話:哪兒來的屎啊?我當時魚到爆, 驚比人duk穿,我老豆啊妹就恥笑我,直到落車,話比曬所有親戚知,d親戚直到依加仲係度講返件事...

圖版:

作者: keroroEX    時間: 2011-6-6 12:52

又○登....
作者: kimwong3252000    時間: 2011-6-6 12:53

QUOTE:
原帖由 keroroEX 於 2011-6-6 12:52 發表
又○登....

笑到我hihi
作者: keroroEX    時間: 2011-6-6 12:57

QUOTE:
原帖由 kimwong3252000 於 6/6/2011 12:53 PM 發表

笑到我hihi

說好的金青蛙呢
作者: kimwong3252000    時間: 2011-6-6 13:00

QUOTE:
原帖由 keroroEX 於 2011-6-6 12:57 發表

說好的金青蛙呢

作者: keroroEX    時間: 2011-6-6 13:03

QUOTE:
原帖由 kimwong3252000 於 6/6/2011 01:00 PM 發表

作者: Matthew1997    時間: 2011-6-6 13:31

本人於小學時代曾發生類似的經歷......

那時本人好像是小一,在某天上課時想大便,便跑去廁所拉,那時候我還未懂「擦」,結果......(應該猜到吧....)

本人更「魚」...... (丟臉啊!! 這是本人兒童時代發生的醜事之一)
作者: FV核戰機    時間: 2011-6-6 16:53

本人更魚,小二時,我就急屎啦,於是去廁所,方便完就去?廁,點知個廁所噴屎出黎,結果………
作者: Amuro    時間: 2011-6-6 17:11

樓上兩位已上釣.
作者: 0083    時間: 2011-6-6 17:22     標題: 回復 #1 kimwong3252000 的帖子

分明係拋磚引玉
作者: ken3003322    時間: 2011-6-6 18:51

你瀨屎???
作者: keroroEX    時間: 2011-6-6 19:06

小黃唔好唔應我
http://forum.gundamhk.in/viewthr ... ighlight=%B0%AA%B5n

說好的金青蛙呢
作者: kimwong3252000    時間: 2011-6-6 19:07

QUOTE:
原帖由 keroroEX 於 2011-6-6 19:06 發表
小黃唔好唔應我
http://forum.gundamhk.in/viewthr ... ighlight=%B0%AA%B5n

說好的金青蛙呢

近排唔得閒

一切等我考完個試先
作者: 全宇宙最強    時間: 2011-6-6 19:12

QUOTE:
原帖由 kimwong3252000 於 2011-6-6 19:07 發表

近排唔得閒

一切等我考完個試先

如果考緊試果時急屎你會點?
作者: kimwong3252000    時間: 2011-6-6 19:16

QUOTE:
原帖由 全宇宙最強 於 2011-6-6 19:12 發表

如果考緊試果時急屎你會點?

關你鬼事

我急屎都要同你講啊?

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0