標題: 網上賺錢. [打印本頁]

作者: sellsix    時間: 2011-4-16 16:24     標題: 網上賺錢.

網上賺錢.
大家試下無妨,,因為佢係唔需要身份證號碼,,只係要你個地址,,如果比左佢,,佢都吾會去搵你-v-所以試下都冇所謂!
sign up步驟:
1)link上-->http://www.send  more  info.com/ID/3171133(把空白鍵del去)
2)見吾見到右上角有個"sign up now"o既公仔?揀呢個!!
3)入到去就填得喇!!
**記住!係要用英文填!!
Email---->即係自己用開o既email la
First------>即係你個姓(例:你姓李就:lee)
Last------->即你個名(例:你叫小玲就:siu ling)
MI--------->唔洗填
Add1------>即係你地址!!(要填清楚啊!!如果唔係就收唔到錢架喇!!地址要簡單甘寫吾可以超過50個字)
Add2------->無就唔洗!
City--------->Hong Kong
State--------->唔洗理
Zip----------->000-000
Country----->China
Day Phone-->括弧打(852)(呢個可以唔洗理~你亂打比佢都得!因為佢地唔會打俾我地ge!
不過就要係咁(852)-xxx-xxxx
之後Personal Info
Gender------->男就male,女就female
Marital-------->single(單身),married(已婚),divorced(離婚)
Birth Year---->出身年份(例:1980)
Children------->如果無小朋友就None,有就Yes
其他Occupation,Number of Employees,Income等等,就自己填喇!
留意;(tick)個度只可tick 20個咋所有都填好曬~
就按submit info
之後佢地就會send一封email俾你~
你去check就得架喇!!
**宣傳手法:
http://www.send  more  info.com/ID/3171133(把空白鍵del去)
最後果組數字3171133改為你o既ID number,
然後將以上的內容複製到各個網站的留言板上,記住,一定要將3171133改成自己的ID numer,如果唔係,你就係幫緊我宣傳,而賺錢ge人係我唔係你架喇!!((記得*V*)

最後個個ID系可以系E-MAIL個度佢SD比你個封信搵到個幾個數字!
PS;好多人試過都得,,只係要你個地址咋就算係呃人都唔會有咩事啦!成功既人1個月-3個月就有幾百蚊美金姐係6千幾蚊港幣!係唔係好正呢?!記得試下啦

you will happy when you do~!!!!!
作者: UniCorn    時間: 2011-4-16 16:38

QUOTE:
Earn Even MORE CA$H When You Tell A Friend! After your friend joins, you will earn cash as they participate in the SendMoreInfo.com program!

層壓式推銷...
人地唔參加 program 你賺條毛...

仲有...

QUOTE:
原帖由 sellsix 於 2011-4-16 04:24 PM 發表
you will happy when you do~!!!!!

係 ...will be happy...

作者: 0083    時間: 2011-4-16 16:48     標題: 回復 #2 UniCorn 的帖子

你跟他說沒有用吧
作者: chinlap    時間: 2011-4-16 22:35

保留扣分的權利
作者: Matthew1997    時間: 2011-4-17 01:18

若人人都用這種方法賺錢的話,人類社會不久也許便會崩潰.......
作者: 天下    時間: 2011-6-16 18:25

你跟他說沒有用吧
作者: harveypoonko    時間: 2011-7-19 22:23

沒有用的

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0