標題: [生活趣事] 今日去動漫節果陣見到人地玩隻game=3=想問有冇人知係咩game... [打印本頁]

作者: TY-004    時間: 2010-7-31 17:25     標題: 今日去動漫節果陣見到人地玩隻game=3=想問有冇人知係咩game...

如題~_~係隻打木乃伊既槍game形式上有d似cso既屍1咁,見個地圖係dust2就停腳企定定睇左一陣~_~有冇人知係咩game囧?遲d出既新game囧??還是係乜野game囧?
作者: aidan10896    時間: 2010-7-31 17:27

自問自答

咪就係CSO, 記得之前講過會更新E個野,

詳細你都係自己搵下係咩啦
作者: TY-004    時間: 2010-7-31 17:37     標題: 回復 #2 aidan10896 的帖子

介面同cso差勁遠=3=再講=3=大把game都差唔多=3=
作者: adrian6800    時間: 2010-7-31 17:38

QUOTE:
原帖由 TY-004 於 2010-7-31 17:37 發表
介面同cso差勁遠=3=再講=3=大把game都差唔多=3=

用電腦玩的?話說電腦有一隻4人打異形的PC game

如果還記得的話,說一下玩時是怎樣的情景,多少人一起玩?有沒有劇情?玩家跟玩家對戰?角色的樣子是怎樣?盡量能說的就說

作者: louislee2815    時間: 2010-7-31 18:12

QUOTE:
原帖由 TY-004 於 2010-7-31 17:25 發表
如題~_~係隻打木乃伊既槍game形式上有d似cso既屍1咁,見個地圖係dust2就停腳企定定睇左一陣~_~有冇人知係咩game囧?遲d出既新game囧??還是係乜野game囧?

邊個攡位先得架大佬
作者: TY-004    時間: 2010-7-31 19:20     標題: 回復 #5 louislee2815 的帖子

我淨搵出口都要行一個圈搵....
作者: TY-004    時間: 2010-7-31 19:22     標題: 回復 #4 adrian6800 的帖子

係唔係玩家對戰我唔知~_~不過冇劇情~_~角色樣冇咩印象=3=總知一定唔係cso...
作者: adrian6800    時間: 2010-7-31 20:07

QUOTE:
原帖由 TY-004 於 2010-7-31 19:22 發表
係唔係玩家對戰我唔知~_~不過冇劇情~_~角色樣冇咩印象=3=總知一定唔係cso...

其實電動節是不是E3......是的話應該我可能知,還有...是不是電腦玩的啊!!!!!!!!!!!!!!!你不說我很難解答....

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0