標題: [高談闊論] 大家去唔去2010果個動漫節??@w@~(無聊調查) [打印本頁]

作者: anxty    時間: 2010-7-6 22:31     標題: 大家去唔去2010果個動漫節??@w@~(無聊調查)

唔知大家去唔去呢 ?w?我就真係唔知去唔去得=3=我本人好想去...但係唔知我果個孤寒老豆肯唔肯比我去=3=
作者: fing頭小吉    時間: 2010-7-6 22:41

QUOTE:
原帖由 anxty 於 2010/7/6 10:31 PM 發表
唔知大家去唔去呢 ?w?我就真係唔知去唔去得=3=我本人好想去...但係唔知我果個孤寒老豆肯唔肯比我去=3=

錢E家野梗係自己搵番黎
------------------------------------
為左魔炮少女figma
我一定會去
作者: 卍傳說高達卍    時間: 2010-7-6 23:21

當然去
錢咪呃囉-___-
作者: 龍蝦    時間: 2010-7-6 23:48

GW比賽 & SCANDAL
所以必去
作者: Zerco    時間: 2010-7-7 00:17

唔去   
作者: adrian6800    時間: 2010-7-7 02:33

話說有K-ON海報!!!(拍桌)老子不行了...忙著止血
作者: zplayer    時間: 2010-7-7 04:22

去,但在去之前要鍛鍊無視系統...
[對三次元亂入者100%無視]

那堆亂入的 o靚 毛 可是相當傷眼的,不開啟無視系統是會留下心靈創傷的,對俺這些純2.0次元的人來說。
作者: aidan10896    時間: 2010-7-7 04:27

QUOTE:
原帖由 zplayer 於 2010-7-7 04:22 發表
去,但在去之前要鍛鍊無視系統...

那堆亂入的 o靚 毛 可是相當傷眼的,不開啟無視系統是會留下心靈創傷的,對俺這些純2.0次元的人來說。

某:其實買模型既「電車男」我感覺唔算太好

再某:「宅男」去動漫節好正常姐

=========================

RE 某 : 你又知我地搭電車黎?

RE 再某:去動漫節就係宅男!?

靚毛說話不經腦子 AND 腦補
作者: fing頭小吉    時間: 2010-7-7 10:34

QUOTE:
原帖由 aidan10896 於 2010/7/7 04:27 AM 發表

某:其實買模型既「電車男」我感覺唔算太好

再某:「宅男」去動漫節好正常姐

RE 某 : 你又知我地搭電車黎?

RE 再某:去動漫節就係宅男!?

====================== ...

佢地班靚模受3色台既影響= =
-----------------------------------------------
去動漫節既小學雞好多都叫宅男咁
同埋我地班宅男駛需要3次元既產物咩= =?
我地需要既係2次元,不如留番個檔位.賣下模型賣下漫畫好過啦
到時冇生意係佢既事
3色台講到宅男好著迷靚模咁
兩個根本就完全冇關係
完全都係3色台係度搞風搞雨
作者: 0123    時間: 2010-7-7 10:40

一定去
==============================
唔知有冇銀時把洞爺湖
作者: Tiger    時間: 2010-7-7 10:43

又有SCANDAL?
作者: keroroEX    時間: 2010-7-7 13:24

me 去
作者: tony    時間: 2010-7-7 13:32

無意外的話會去

=================================

QUOTE:
原帖由 fing頭小吉 於 2010-7-7 10:34 發表

佢地班靚模受3色台既影響= =
-----------------------------------------------
去動漫節既小學雞好多都叫宅男咁
同埋我地班宅男駛需要3次元既產物咩= =?
我地需要既係2次元,不如留番個檔位.賣下模型賣下 ...

十個同學中五個也認同 睇動漫=宅
                               宅=色

這兩句話
我是否應該絕望

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0