標題: [討論] [PS2]gundam true odyssey-失落的G傳說 [打印本頁]

作者: anxty    時間: 2010-2-16 21:54     標題: [PS2]gundam true odyssey-失落的G傳說

有冇人玩=_=...應該冇咩人玩=_=如果有...講下心得...
作者: ZGF-2107    時間: 2010-2-16 23:31

無錢買ps2TT有米la
作者: LoK    時間: 2010-2-19 23:28     標題: 回復 #1 anxty 的帖子

主線劇情完左
隱藏關太難- - 放棄了
作者: 十六夜.二三    時間: 2010-2-19 23:32

當年為拿萌主我到底有多少晚沒睡…
作者: LoK    時間: 2010-2-19 23:43     標題: 回復 #4 十六夜.二三 的帖子

真的嗎-口-"

隱藏關全通?
作者: 十六夜.二三    時間: 2010-2-19 23:53

QUOTE:
原帖由 LoK 於 2010-2-19 23:43 發表
真的嗎-口-"

隱藏關全通?

只記得隱藏關最終BOSS血量是主線最終BOSS的三倍以上…
作者: LoK    時間: 2010-2-19 23:55     標題: 回復 #6 十六夜.二三 的帖子

是嗎-.-  我連背影也見不了...

敗在3架暗黑重高mk2 -.-.....
不能防禦  很恐怖...
作者: anxty    時間: 2010-2-20 00:06

=_=........睇黎個個都係高手........(心聲:T_T得我一個最廢....連隻a•瓦索龍都唔夠膽打T_T)

係wor=_=你地都未答我=_=招「真•鳳翔拳」要幾多lv=_=
作者: anxty    時間: 2010-2-20 00:07     標題: 回復 #6 十六夜.二三 的帖子

記得好似有隻boss係多魯基斯=_=咁係I/II/III???多魯基斯幾=_=1定2定3=_=我想知...
同埋呢=_=你打贏左武鬥果隻神高??之前yahoo有個好完整既攻略=_=最衰yahoo之前唔知搞過咩,「games」入面果個「電視遊戲」果條link唔見左,重有另外2個link都唔見埋,e加我去唔到果度搵個攻略T_T係「試煉之山」果度亂咁打...想打W系列既情報返黎=_=e加我只係得重炮手同埋沙漠...之後係唔係地獄死神=_=定係雙龍?=_=救命...有2隻好似雞(即係4個基地入面有好大對翼果隻boss)既物體=_=打唔贏...佢狂踢果招技秒左我隻重炮手=_=

作者: anxty    時間: 2010-2-20 13:36

點解冇人理我...
作者: m11    時間: 2010-2-20 21:47

LV上限50(?)
LV上升時能力是隨機上升
SAVE POINT激少

通關後卒機比你更強
BOSS機更甚
作者: anxty    時間: 2010-2-20 22:50     標題: 回復 #11 m11 的帖子

T_T咁我一定死=_=我d人物e+先得果42=_=
作者: anxty    時間: 2010-2-21 15:31

我岩岩睇左星比我既攻略網=_=見到月面既B1層有L5卡,但係我落左去唔見,只係見到好多個寶箱(已全開)...有冇人話到我知點解
作者: 紫影    時間: 2010-4-8 22:36

我岩岩搵返出黎玩....
作者: 零刃    時間: 2010-5-2 20:28

最近拎番黎玩   L5  卡真係唔知係邊 唔知有冇人幫到手呢??

另: 所有大佬 係有一個行動模式 你只要記住就打得嬴(右上角數字係佢會出既招計番要用幾EN就得) 隱藏BOSS  都係一樣 只係要記番佢會掉換順序就打得嬴。....
我覺得唔難打  我用既陣型係 主角  帽子男  狙擊手 鳳翔妹   似中慰的女人 (忘了軍階) -.-  女主角。
最盡50 LV 咩都打得嬴 呢個係肯定,最難打緊係地獄魔鬼高達....仲要限住自己留再生SP同TP全回復藥仲有係係全體回EN藥 。

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0