標題: [交流] 你點解會玩GW? GW好玩在乜? [打印本頁]

作者: Tiger    時間: 2009-9-19 04:27     標題: 你點解會玩GW? GW好玩在乜?

試述之.
作者: lockon2008    時間: 2009-9-19 09:40

QUOTE:
原帖由 Tiger 於 2009-9-19 04:27 發表
試述之.

點解會玩..係因為玩開遊戲王果班fd轉哂玩高達..所以先一齊玩.....
而好玩在d咩...就我覺得可以pay到成場都係機...無咩限制咁樣.....
作者: 小軒    時間: 2009-9-19 10:06

本因仍想管著不用太多錢也能弄副不錯的deck.
兩年前還好好的. 結果現在沒有錢談甚麼?
作者: 修羅聖煞    時間: 2009-9-19 14:12

比fd拉攏
玩玩下又覺得玩D策略戰/作下d爛COM/自創新意deck好正先keep住玩到宜家
作者: homika﹏小貓    時間: 2009-9-19 14:26

當日係因為要用多D腦而玩 -w-

分析對手有咩卡用咩deck 好好玩XDDD

可惜而家愈來愈貴迫我轉行
作者: GX9900    時間: 2009-9-19 15:31

朋友玩咪一齊玩
但係.
E家個個去玩遊戲王,冇咩人玩>.<
SO 我E家都冇玩GW...~
講真,GW機好玩架   只係冇朋友玩

作者: 修羅聖煞    時間: 2009-9-19 17:24

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2009-9-19 14:26 發表
當日係因為要用多D腦而玩 -w-

分析對手有咩卡用咩deck 好好玩XDDD

可惜而家愈來愈貴迫我轉行

有咩貴?
藍:急(25),政特(60-70)
紅:民意(20-30),司令部(40)
綠:一日(70-100)
黑:C眼(60),TheO(60-70)
白:FJ(60-70),AR Wing 0(50),AR死神(40)
.
.
.
不外如是,平有平玩,貴有貴玩
投放$300都砌到一副勁野la

QUOTE:
原帖由 GX9900 於 2009-9-19 15:31 發表
朋友玩咪一齊玩
但係.
E家個個去玩遊戲王,冇咩人玩>.<
SO 我E家都冇玩GW...~
講真,GW機好玩架   只係冇朋友玩

GW好過遊戲王好多

作者: homika﹏小貓    時間: 2009-9-19 17:41

QUOTE:
原帖由 修羅聖煞 於 2009-9-19 17:24 發表

有咩貴?
藍:急(25),政特(60-70)
紅:民意(20-30),司令部(40)
綠:一日(70-100)
黑:C眼(60),TheO(60-70)
白:FJ(60-70),AR Wing 0(50),AR死神(40)
.

閣下係富貴人家 咩都可以唔貴
可是小妹要每隔兩三個月就要花上千元買衣服
卡那些價錢我真的付不起 =]
作者: 修羅聖煞    時間: 2009-9-19 17:51

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2009-9-19 17:41 發表

閣下係富貴人家 咩都可以唔貴
可是小妹要每隔兩三個月就要花上千元買衣服
卡那些價錢我真的付不起 =]

我冇直/間認係富貴人家,只認為GW唔一定要貴先勁
作者: homika﹏小貓    時間: 2009-9-19 18:42

QUOTE:
原帖由 修羅聖煞 於 2009-9-19 17:51 發表

冇人講過貴卡一定勁 我不是小白 =]
即係咁...我個人偏好白色+00
閣下應該都知道呢兩種係幾乎係最貴既一堆卡
再講 卡貴只係令我放棄GW既其中個小原因
作者: 小軒    時間: 2009-9-19 21:15

QUOTE:
原帖由 修羅聖煞 於 2009-9-19 17:51 發表

即係咁,
你用$100砌副中上野比我

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0