標題: [自家製] 小弟的第一部MG,小弟的第一部透明版模型,小弟的第一部MG透明版Strike Freedom [打印本頁]

作者: jeremykei    時間: 2009-4-15 15:35     標題: 小弟的第一部MG,小弟的第一部透明版模型,小弟的第一部MG透明版Strike Freedom

開Show前熱o下身先

開Show!!!

<Yoga

<運功!!!
<Side Kick!!!
<有錢執喎$o$<泰拳
<支持民主!<膠剪腳
<霍元甲<倒立<天殘腳
----------------------------------------------------------------------------加圖---------------------------------------------------------------------------------------------
你今日占卜左未?
我知無乜人對透明版Strike Freedom有好感,但係E隻係我好俾心機整o既高達,希望可以俾D意見[emoc]26[/emoc]
P.S對翼遲D先整
----------------------------------------------------------------------------加圖again---------------------------------------------------------------------------------------------

作者: bbq07    時間: 2009-4-15 15:57

我比較注意背景
那個筆筒是那兒買的(有高達的那個
作者: GX9900    時間: 2009-4-15 17:14

部野身材好苗條- -覺得透明唔係好好..
作者: bbq07    時間: 2009-4-15 17:50     標題: 回復 #3 GX9900 的帖子

係因為冇左對翼
作者: GX9900    時間: 2009-4-15 18:02

係...佢做咩唔+翼??
作者: bbq07    時間: 2009-4-15 18:10     標題: 回復 #5 GX9900 的帖子

加左對翼曉飛(大誤
可能唔得閒(說起來,樓主貼這麼多很花時間吧,幹麼不用這些時間來砌)
實際情況要問樓主

作者: jeremykei    時間: 2009-4-15 19:56     標題: 回復 #5,6 的帖子

不好意思,因為E隻野其實我已經砌咗好耐(包括對翼),只不過我無post上嚟啫....
作者: jeremykei    時間: 2009-4-15 19:56     標題: 回復 #2 bbq07 的帖子

Co-Co送的
作者: GX9900    時間: 2009-4-15 21:33

哦- -錦我明啦
作者: kfr20066    時間: 2009-6-2 13:09

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0