標題: 回避訓練2(tiger come) [打印本頁]

作者: sck01    時間: 2008-8-18 18:07     標題: 回避訓練2(tiger come)

我岩岩打win左風暴之眼(好easy,5明點會有6*).但回避訓練2好5ok,1下k左我.help1help
作者: laie1701    時間: 2008-8-18 18:17

QUOTE:
原帖由 sck01 於 2008-8-18 18:07 發表
我岩岩打win左風暴之眼(好easy,5明點會有6*).但回避訓練2好5ok,1下k左我.help1help

唔一下死點叫回避訓練= =(吐糟中)
作者: 小小羊仔    時間: 2008-8-19 09:40

QUOTE:
原帖由 sck01 於 2008-8-18 18:07 發表

你用咩打先? 你用blade咁就話過到姐  用hunta(不是火炮)呀試下 我都避唔到shell- -佢成兩種武器 用完e樣用個樣  又自己走埋來用近身打 好難
作者: 玩一玩mf    時間: 2008-8-20 14:31

我一見到 初初都唔想玩 但係玩落去 又覺得幾易
我用鋼甲既 引人格鬥後自己再格鬥係我必殺 不過有時我引唔到佢格鬥先會玩完
不過都唔係成日發生既事丫 都係果句 避遠定避近係自己既強項 就用邊樣啦
作者: 火星人    時間: 2008-8-25 21:38

QUOTE:
原帖由 小小羊仔 於 2008-8-19 09:40 發表

你用咩打先? 你用blade咁就話過到姐  用hunta(不是火炮)呀試下 我都避唔到shell- -佢成兩種武器 用完e樣用個樣  又自己走埋來用近身打 好難

[king]定係一開始就有個隻?
作者: derek    時間: 2008-10-31 18:31

風暴之眼 好easy ????  = =  

好diffcuit !!!!!!!!!! =_=````
作者: 雜魚三號    時間: 2008-10-31 19:00

基本上saviour的boost量很夠用
多用飛行即可
來不及躲就用shell拉盾……

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0