標題: 今次到我有問題....... [打印本頁]

作者: 血之淚    時間: 2008-4-9 22:32     標題: 今次到我有問題.......

話說我既C:有288GB,剰下231GB,冇錯係非常夠用,但呢個就係問題.......
冇記錯係前幾日發生........
前日有240GB可用,琴日咩都冇down過,唔知做咩得返235GB.......
好,我唔理.......
跟住今日開機睇返,仲有235GB.......
然後上網睇下野打下機咁,又係咩都冇down過,得返231GB.......
喂,差唔多冇10GB,搞乜鬼?咁過多幾日咪冇哂?.......
係唔係中左毒或者發生其他事?有冇辦法解決?.........
作者: 小軒    時間: 2008-4-9 22:50

打機既Save?
中毒?
廣告?
食GB既GAME?(少之有少)
你試下掃下毒
作者: 血之淚    時間: 2008-4-9 23:04

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2008-4-9 10:50 PM 發表
打機既Save?
中毒?
廣告?
食GB既GAME?(少之有少)
你試下掃下毒

全部都係低級毒.......
唔知做咩又得返230GB........
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-4-9 23:10

QUOTE:
原帖由 血之淚 於 2008-4-9 11:04 PM 發表

全部都係低級毒.......
唔知做咩又得返230GB........

看來你中了慢性病毒(拖)
作者: 寂寞    時間: 2008-4-9 23:11

某d低級病毒好似會係咁復制 1d野的(茶..建議清清佢唔得就洗洗機)
作者: 血之淚    時間: 2008-4-9 23:17

QUOTE:
原帖由 寂寞 於 2008-4-9 11:11 PM 發表
某d低級病毒好似會係咁復制 1d野的(茶..建議清清佢唔得就洗洗機)

已經清哂.......
洗機嘛.......
我唔係好想........
始終係幾個禮拜前買既新機.........
作者: 小軒    時間: 2008-4-9 23:19

廣告吧
廣告不能由掃毒掃出來= =
或是pLUGIN / COOKIE太多了= =
作者: 血之淚    時間: 2008-4-9 23:22

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2008-4-9 11:19 PM 發表
廣告吧
廣告不能由掃毒掃出來= =
或是pLUGIN / COOKIE太多了= =

而家得返229GB.........
問題愈黎愈嚴重.........
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-4-10 00:06

QUOTE:
原帖由 血之淚 於 2008-4-9 11:22 PM 發表

而家得返229GB.........
問題愈黎愈嚴重.........

試下還原到出事之前的時候

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0