標題: [人物] 腦殘腦殘x3加埋估人物....大家入黎睇下... [打印本頁]

作者: cagalli    時間: 2008-4-3 23:40     標題: 腦殘腦殘x3加埋估人物....大家入黎睇下...

大家估下啦,同埋講我聽有咩唔得...
估唔到唔該同我去......

作者: 十六夜.二三    時間: 2008-4-3 23:42

這是有希(拖)
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-4-3 23:43

我估唔到,請我去哪=](誤)

整體很好,沒什麼可說,只是外貌有點不像而已(茶)
右面那隻小飛象(?)很GJ!!
作者: cagalli    時間: 2008-4-3 23:45

QUOTE:
原帖由 竹本風鳴 於 2008-4-3 23:43 發表
我估唔到,請我去哪=](誤)

整體很好,沒什麼可說,只是外貌有點不像而已(茶)
右面那隻小飛象(?)很GJ!!

係量產機的q版...= =
外貌...= =有無人可以post漫畫版的圖比我睇下??
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-4-3 23:55

QUOTE:
原帖由 cagalli 於 2008-4-3 11:45 PM 發表

係量產機的q版...= =
外貌...= =有無人可以post漫畫版的圖比我睇下??

不!他是小飛象!(拖)

作者: haro    時間: 2008-4-4 00:21

估??
佢唔係凌波麗咩???
作者: cagalli    時間: 2008-4-4 00:25

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-4-4 00:21 發表
估??
佢唔係凌波麗咩???

答對 ,有咩需要改進??
作者: m11    時間: 2008-4-4 01:38

這眼角是甚麼一回事...(思
作者: 「aR傾〞    時間: 2008-4-4 01:48

._. /

她那眼眉是藍色和真的不同...(真冷)

髮色不同(凍死了)

這個是貪乳..(拖走)
作者: Tiger    時間: 2008-4-4 02:07

陰影顏色要再深一D同埋範圍大D
同埋淺色部份唔好用一條色過,要明顯有粗幼變化
作者: 帕米爾    時間: 2008-4-4 08:25

我覺得量產機好似MHP隻雷龍

作者: Lockon    時間: 2008-4-4 16:32

[搞事]旋風管家既小颯ハヤテ,旁邊既係球球タマ....[/搞事]
[認真]小麗嘛....眼好似有d怪.....[/認真]
日本就做破,香港就做序.....唉.....
作者: 雜魚三號    時間: 2008-4-4 16:34

QUOTE:
原帖由 Lockon 於 2008-4-4 16:32 發表
旋風管家既小颯ハヤテ,旁邊既係球球タマ....
小麗嘛....眼好似有d怪.....
日本就做,香港就做序.....唉.....

這是啥...不明白
作者: Lockon    時間: 2008-4-4 16:41

[轉]2006 年 10 月號的《NewType》以專輯介紹《新世紀福音戰士》的新劇場版:
分為序、破、急和最終話四部。前中後篇將會以舊 TV 版的故事為藍本重新製作,當中會有新的角色、背景、設定。而最終話則會是一個全新的結局。
預定 07 年初夏公開,前篇於 9 月 1 日公開
由原班人馬製作:庵野秀明總監督、鶴卷和哉監督、貞本義行人設等等
訪問中強調,此次劇場版不會艱澀難明
資料
四個劇場版的資料:
EVANGELION:1.0
YOU ARE (NOT) ALONE  新劇場版:序  2007年9月1日  
EVANGELION:2.0  新劇場版:破  2008年  
EVANGELION:3.0  新劇場版:急  未定,會與 FINAL 同時推出  
EVANGELION:FINAL  新劇場版:?  未定,會與 3.0 同時推出 [/轉]
轉自:http://evazone.seezone.net/Animes/Rebuild
=================================
新劇場版....就是這樣.....

作者: 藍色鎮魂曲    時間: 2008-4-4 18:38

量產型eva有武器(哪把劍)會帥氣一點
個人比較喜歡初號機 ,試試畫他暴走時跟食使徒時的情景吧=w=

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0