標題: 大談gundam00 25集 [打印本頁]

作者: 小軒軒    時間: 2008-4-3 21:05     標題: 大談gundam00 25集

25集,我個人幾中意,但我有小小問題問一下......
1.哈雷路亞去左where,會唔會去左找個人革聯ge超x(個人認為大有可能,so 25集個ending冇see到,有可能唔戰鬥)

2.路易斯(沙慈的女友)做咩同提艾麗亞一起????有小小可能係新ge gundam mister......

3.同樣,25集ending有個黃hair ge人,會是格雷厄姆(FLAG FIGHTER果個)嗎??我覺得係天人同情,so收留......

冇咩問題問,有ge會打......

小軒軒
作者: louiswong93    時間: 2008-4-3 21:18

問題多多...期待續集
作者: 寂寞    時間: 2008-4-3 21:41

有問題- -gundam 00 之後邊個渣?(不關事的暴拖)
作者: louiswong93    時間: 2008-4-3 21:44

又係一句...期待續集
作者: 小軒軒    時間: 2008-4-3 22:27

QUOTE:
原帖由 寂寞 於 2008-4-3 21:41 發表
有問題- -gundam 00 之後邊個渣?(不關事的暴拖)

個人覺得有可能係主角機,因為25集EXIA小破(這是小破?),大有可能係主角新機,期待呀各位大大~~
作者: SFDP的小兵    時間: 2008-4-3 23:46

QUOTE:
原帖由 小軒軒 於 3/4/2008 22:27 發表

個人覺得有可能係主角機,因為25集EXIA小破(這是小破?),大有可能係主角新機,期待呀各位大大~~

由結尾可以知道00Gundam不只一台,是第二季的主角機可能性很大.....
作者: Justice    時間: 2008-4-4 09:51

其實點解gundam00唔整50集,C.E.都係整50集啦
作者: sfa02029    時間: 2008-4-4 12:30

問題係C.E.50集都唔夠25集00好睇
作者: Justice    時間: 2008-4-4 12:52     標題: 回復 #8 sfa02029 的帖子

唔覺,00係死哂d主角先好睇
作者: -KIRA-    時間: 2008-4-4 13:03

一睇就知你話個個金髮男係因為爆左面而變做金髮面具男la- -!!!
佢d fds係咁比cb殺~又點會入cb ar= =?!
作者: SFDP的小兵    時間: 2008-4-4 13:55

QUOTE:
原帖由 -KIRA- 於 4/4/2008 13:03 發表
一睇就知你話個個金髮男係因為爆左面而變做金髮面具男la- -!!!
佢d fds係咁比cb殺~又點會入cb ar= =?!

00中的化不可能為可能大叔之一?
作者: 小軒軒    時間: 2008-4-4 15:22

QUOTE:
原帖由 Justice 於 2008-4-4 12:52 發表

你唔好話死Q哂D主角,格雷厄姆做主角,膠膠地
作者: 雜魚三號    時間: 2008-4-4 16:32

QUOTE:
原帖由 小軒軒 於 2008-4-4 15:22 發表

你唔好話死Q哂D主角,格雷厄姆做主角,膠膠地

又想博扣分0.0
作者: SFDP的小兵    時間: 2008-4-6 17:44

QUOTE:
原帖由 小軒軒 於 3/4/2008 21:05 發表
2.路易斯(沙慈的女友)做咩同提艾麗亞一起????有小小可能係新ge gundam mister......

只有一隻手怎樣開Gundam
作者: 雜魚三號    時間: 2008-4-7 17:02

QUOTE:
原帖由 SFDP的小兵 於 2008-4-6 17:44 發表

只有一隻手怎樣開Gundam

你唔見s2佢隻手出番黎?

QUOTE:
原帖由 SFDP的小兵 於 2008-4-3 23:46 發表

由結尾可以知道00Gundam不只一台,是第二季的主角機可能性很大.....

你見到有多個格納庫上有00字樣?

QUOTE:
原帖由 Justice 於 2008-4-4 12:52 發表

自相矛盾sosad~囧~

作者: vink    時間: 2008-4-8 21:17

可以有新系统额。。就一只手开的。。
作者: 雜魚三號    時間: 2008-4-9 16:29

QUOTE:
原帖由 vink 於 2008-4-8 21:17 發表
可以有新系统额。。就一只手开的。。

但這個方法水島黑田好像沒採用0.0
作者: danny1992    時間: 2008-4-10 12:01

aeu果個傭兵好似仲未死wor...- -""
佢真係好鬼命大...
lockon死得好慘ar...
作者: r555hk02    時間: 2008-6-12 04:27

故事最尾飲酒既人係who
佢係傭兵or lockon or 哈雷路亞(因為有一集佢同艦長講話想飲酒,可能另一個佢走左,so猛飲)

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://www.gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0