機動同盟 Gundam HK

gundam共200條機體介紹片段(0089-00)

標題: gundam共200條機體介紹片段(0089-00)
sck01
軍曹

UID 4674
精華 0
積分 1037
帖子 729
威望 1037
金錢 730 盟幣
存款 0 盟幣
體力 0 點
SMPC 573 COST
閱讀權限 70
註冊 2008-8-12
MP分 0
gundam共200條機體介紹片段(0089-00)

有中字,雖然只係cut番動畫+解說,但足夠了解gudam史上大部份機身體

頂部
該用戶已被刪除

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
該用戶已被刪除

UniCorn

hyllus_beetle
上等兵

UID 10686
精華 0
積分 230
帖子 114
威望 230
金錢 97 盟幣
存款 173 盟幣
體力 60 點
SMPC 75 COST
閱讀權限 30
註冊 2009-11-7
MP分 0
gundam共200條機體介紹片段(0089-00) ww
請更正
頂部
gssd
新盟兵

UID 3484
精華 0
積分 14
帖子 4
威望 14
金錢 107 盟幣
存款 0 盟幣
體力 10 點
SMPC 0 COST
閱讀權限 10
註冊 2008-3-28
MP分 0
回復 #3 0083 的帖子

當我睇完你個帖,我好唔開心,我忍唔住,所以決定寫呢番心聲…我想問樓主你知唔知你自己做緊乜!?你帖嘅內容完全有害無益不知所謂,我真係唔明點解依家討論區搞成咁,咁多你D咁嘅人!你有冇諗過你開呢個帖會令人好不安,令幾多人受到傷害,點解你要咁做!?你父母可能在痛哭,痛恨你點解會變成咁,而佢地會問個天點解會生左你呢種人危害社會,佢地一定寧可生一個智障人士,都唔希望有你咁嘅衰仔…你嘅行為係完全浪費所有對你有期望嘅人嘅希望,浪費互聯網資源;浪費所有睇左你個帖嘅人宝貴嘅時間…你有冇諗過你可以用你發帖嘅時間用嘅做吓義工或做D對社會有貢獻嘅事;少D打飛機,孝順父母呢?
頂部
該用戶已被刪除

回復 #5 gssd 的帖子