機動同盟 Gundam HK

電腦問題(召喚電腦[高手]至[神手])

標題: 電腦問題(召喚電腦[高手]至[神手])
ryan198
該用戶已被刪除

電腦問題(召喚電腦[高手]至[神手])

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
Amuro
該用戶已被刪除

ryan198
該用戶已被刪除

打打下停一停+勁窒

fing頭小吉
少尉

UID 143
精華 0
積分 5335
帖子 4405
威望 5335
金錢 0 盟幣
存款 15077 盟幣
體力 6 點
SMPC 111 COST
閱讀權限 100
註冊 2007-4-21
來自 所羅門據點
MP分 0
問題1:系唔系部部機都可以ch cpu(廢話,but都問下)
答:不可以,cpu有舊機底板用,新機底版用/唔同i幾有唔同底板用
問題2:我買機定換 cpu同display card
答:換主機唔該
問題3:呢個http://www.qk123.com/archives/12949 D野o唔ok,ok平
答:我唔知你部機係舊機定新機,總之e d display係新機用,買display建議用ATI/NV
問題4:我唔追求好勁既display card,$500 打機顯示卡定雙核好
黎:500蚊display已經係打機卡,如果你換display卡,不如換過部四核,32bit,4gb ram,512mb hd卡
    一般去高登去店舖問店員都大概幫你砌到一部打機用既機
問題5:我有一個plan,ch display card 做HD 3850 /HIS HD 3850 ,仲有cpu ch Intel Core 2 Duo E6420 (2.13GHz) CPU/4MB (約 $ 1477) o唔ok?
答:唔知你想點,換cpu大多數要換埋底版,最好換埋win7

香港LoveLiver柒出香港是常識吧
頂部
aidan10896 (迷戀過去 痛失將來)
曹長

UID 502
精華 0
積分 3331
帖子 4303
威望 3331
金錢 806 盟幣
存款 21533 盟幣
體力 74 點
SMPC 1606 COST
閱讀權限 90
註冊 2007-6-3