機動同盟 Gundam HK

打i-j秘訣

標題: 打i-j秘訣
kkk
二等兵

UID 549
精華 0
積分 111
帖子 141
威望 111
金錢 182 盟幣
存款 100 盟幣
體力 0 點
SMPC 0 COST
閱讀權限 20
註冊 2007-6-9
MP分 0
打i-j秘訣

點樣去打i-j到,緊係唔講得啦,只係講打佢有咩方法易win佢     
  用gaia/astray/impulse   用gaia打法,慢慢行去佢附近,佢出招你防,唔好防咁耐,行到附近.用z+回步突擊,之後重複喧用,到佢得番好低血時用aaa+下上下a屈佢   另一種打法係係咁用aaa+下右z,到佢得番好低血時用aaa+下上下a屈佢
用astray打法:一開始都係行去佢附近,用aaa+獄門刀屈佢 或用aa+z+大絕/m1呢招難出d,你想易d既出z+大絕/m1 ,底力時用多d m1衝擊波
用impulse打法:一開始又要行去佢附近,用aa+下zzz+下右az/aaz+下右az/+下上下a屈佢
註:佢出招時你防,你咪防咁耐,因為佢會用亂舞
    佢出果轉你上去果招時,爆seed,如果呢招野係出完亂舞後出,就會難d爆seed啦
     用gaia用z時佢會好多時用炮技阻你
     行去佢附近時慢慢行
      最好要有一條氣黎係適當時爆seed

頂部
Shinn
二等兵

UID 221
精華 0
積分 73
帖子 74
威望 73
金錢 -10 盟幣
存款 209 盟幣
體力 0 點
SMPC 0 COST
閱讀權限 20
註冊 2007-5-1
MP分 0
的覺得用救世打i-j會容易一d.
因為佢避的速度會快d
唔洗下下都要防
頂部
★§佐助§☆
二等兵

UID 79
精華 0
積分 85
帖子 64
威望 85
金錢 19 盟幣
存款 701 盟幣
體力 0 點
SMPC 20 COST
閱讀權限 20
註冊 2007-4-16
來自 仲洗問?(同盟論壇)
MP分 0
有聽過賣油翁這個故事嗎?
手熟擺了= =

http://plastichk.blogspot.com/2007/05/blog-post_1617.html
↑正野!?
頂部
最後的
新盟兵

UID 700
精華 0
積分 29
帖子 19
威望 29
金錢 121 盟幣
存款 0 盟幣
體力 0 點
SMPC 0 COST
閱讀權限 10
註冊 2007-6-28
MP分 0
回復 #1 kkk 的帖子

我上youtube睇過點打i-j-.-實在都唔太難-.-睇人地點打仲好過係度講-.-(唔係串你)
頂部