機動同盟 Gundam HK

[情報] MH3!!!![不是MHP3哦!]

標題: [情報] MH3!!!![不是MHP3哦!]
aidan10896 (迷戀過去 痛失將來)
曹長

UID 502
精華 0
積分 3331
帖子 4303
威望 3331
金錢 806 盟幣
存款 21533 盟幣
體力 74 點
SMPC 1606 COST
閱讀權限 90
註冊 2007-6-3
MP分 0
MH3!!!![不是MHP3哦!]

http://www.famitsu.com/blog/otsuka/2008/10/mh313.html
睇唔明用佢↓
http://www.excite.co.jp/world/chinese/
=======================
wii....psp呀呀呀呀!!!!!!!!!!!!!!係邊到呀mhp3...
如果wii可以插線去psp操控就好啦...[唔知有冇呢- -|||]
影片呢...我都睇過,見到條海龍[真係海到打怪ka!]

======================
Monster Hunter 3 TGS 08 現場試玩片段 1[多斯札基]多斯札基是札基們組織的領袖[鳥龍類]http://hk.youtube.com/watch?v=D8CeUO-z-MM&feature=related
======================
Monster Hunter 3 TGS 08 現場試玩片段 2[勤基亞古魯斯]主要敵人,好似mhp2g 開始個D怪[轟龍的哥哥..]
要係水中打佢...我仲估緊點4人玩 囧+++
http://hk.youtube.com/watch?v=Uf2ooPrShcI&feature=related

http://hk.youtube.com/watch?v=MFrvGj6BmdE&feature=related
可惜時間不足=[

本帖最近評分記錄
十六夜.二三   2008-11-24 19:09  威望  +6   NEXT TIME 分類 PLS
頂部
龍蝦
上等兵

UID 5068
精華 0
積分 250
帖子 348
威望 250
金錢 13 盟幣
存款 62 盟幣
體力 10 點
SMPC 61 COST
閱讀權限 30
註冊 2008-10-26
MP分 0
CAPCOM表示如果MH3銷量好既話
可能會出MHP3
頂部
星月流恨 (淚歌 - 崩壞歌姬)
中尉
糖果子彈@ミク控

UID 283
精華 1
積分 7173
帖子 8732
威望 7173
金錢 842 盟幣
存款 35119 盟幣
體力 60 點
SMPC 1137 COST
閱讀權限 120
註冊 2007-5-8
MP分 0
wii 同 psp 係2間廠黎

睇過
大劍有新招,好似幾好用
另外未見有太刀,唔知有無(默)

頂部
十六夜.二三
上尉

UID 35
精華 1
積分 12620
帖子 12507
威望 12620
金錢 298 盟幣
存款 27842 盟幣
體力 0 點
SMPC 68 COST
閱讀權限 150
註冊 2007-4-13
來自 阿富汗
MP分 0
請愛用文章分類功能。
頂部
銀時 (唯毒__CD-ROW)
少尉
熱血.馬鹿

UID 31
精華 0
積分 6259
帖子 6432
威望 6259
金錢 3083 盟幣
存款 2756 盟幣
體力 101 點
SMPC 43 COST
閱讀權限 100
註冊 2007-4-13
來自 萬事屋
MP分 0

QUOTE:
原帖由 龍蝦 於 2008-10-27 13:32 發表
CAPCOM表示如果MH3銷量好既話
可能會出MHP3

唔係可能啦,psp呢一條財路CAPCOM點會唔食住上

其實而家係任天堂出可能係為nds第2代鋪路啫

=================================

睇過
大劍有新招,好似幾好用
另外未見有太刀,唔知有無(默)
====================================
大劍新招係好似錘咁邊行(?)邊儲氣

很好很強大
頂部
aidan10896 (迷戀過去 痛失將來)
曹長

UID 502
精華 0
積分 3331
帖子 4303
威望 3331
金錢 806 盟幣
存款 21533 盟幣
體力 74 點
SMPC 1606 COST
閱讀權限 90
註冊 2007-6-3
MP分 0

QUOTE:
原帖由 銀時 於 2008-10-28 00:30 發表

唔係可能啦,psp呢一條財路CAPCOM點會唔食住上

其實而家係任天堂出可能係為nds第2代鋪路啫

=================================

睇過
大劍有新招,好似幾好用
另外未見有 ...

水中打鬥 360o自轉斬 0 0
-----------
食屎幻獸[馬]影片話會打飛,10下中晒好似人地咁冇打飛 老金打怪教學咩!
d刀肺到嘔,D怪勁到死,開始失望=[
頂部